Horoskop Ljubavni horoskop

Bik, Devica i Ribe do 1. oktobra blistaće od sreće, ljubav je njihova sudbina

ljubav-par
Photo by Vera Arsic/Pexels.com

Kako izgleda imati sreće u ljubavi može da definiše samo svako za sebe; neki veruju da sreća dolazi u obliku posvećenosti i odanosti, dok drugi vide sreću kao sposobnost da dobro komuniciramo sa osobom koju volimo. Ponekad se sreća dešava kada se obe strane samo slože oko nečega što utiče na njihovu zajedničku budućnost, a u drugim slučajevima sreća je u tome da znamo da smo u ovoj vezi bezbedni i sigurni.

Bez brige, tako mnogi doživljavaju pojam sreće. Sigurnost je značajna na način na koji većina ljudi čak i ne razmišlja, jer za neke to implicira da je njihova budućnost određena i da nema razloga za brigu.

Mnogi od nas zaista vole da veruju da imamo srećnu i srećnu budućnost koju možemo da provedemo sa onim koga volimo. Do 1. oktobra 2022. godine tri znaka će zaista i moći da postignu ovaj osećaj sigurnosti i stabilnosti u vezi.

Bik

Osećate se bolje nego ikad u vezi u kojoj ste, a sve do 1. oktbra osećaćete se kao kod kuće.

Niste od onih kojima su potrebne teške drame ili ekstremne akcije kada je ljubav u pitanju, u stvari, vi se osećate sigurno; dani preuzimanja rizika su za vas završeni, barem kada je ljubav u pitanju, a način na koji se osećate je da ste vi i vaš partner vezani za slavu.

Ovo je sve što ste ikada želeli, i osećate se više nego srećnim; osećate se obećavajuće.

Osećate se kao da je ovo vrhunac svih vaših namera. Radi posao, a vi se možete nečujno nasmejati u sebi jer znate da jeste tako.

Čak i prijatelji primećuju ovo o vama i vašem partneru, pa nemojte da se iznenadite ako vam neko kaže ovako nešto: “Vau, vi ste savršeni zajedno!”

Istina? Da jeste. Vi ste pametan, strpljiv, dobro izbalansiran Bik, a ljubav je vaša sudbina.

Devica

Do 1. oktobra čeka vas period u kome ćete biti oduševljeni svojim partnerom, jer je iz nekog razloga posebno urnebesno raspoložen. Lakoća je bila ono što vam je bilo potrebno jer je izgledalo da su stvari na domaćem frontu poprimile teške tonove, a znate kako to ide: ako postane teško, postaje napeto i iskreno, više niste za anksioznost.

Želite mir, tišinu, smeh i svetlost, a u ovom periodu oboje se osećate prilično opušteno jedno s drugim. Kao da je neko stisnuo prekidač koji vam je omogućio da oboje isključite tešku artiljeriju da biste napravili mesta za promene.

Oboje želite da vaše partnerstvo traje zauvek, a to znači da oboje morate da učestvujete u naporima da to bude tako.

Ono što oboje volite više od svega je ono što donosi ovaj period: radost, smeh i lakši pristup skoro svemu.

Ribe

Sada kada ste razgovarali o ideji da ostanete zajedno, trajno, sa svojom osobom, sada ste suočeni sa idejom budućnosti, provedene sa njim. Da li se osećate nervozno? Da, malo, ali to je izazov u koji smatrate da vredi ulagati.

Verujete svom partneru i to je težak zadatak, posebno tokom ovog perioda koji, međutim ima sposobnost da uzme naše urođene strahove i nepoverenje i da ih preokrene tako da možemo da vidimo stvari iz drugačije perspektive.

Do 1. oktobra takav je period za vas, i otkrićete da ćete skoro niotkuda videti ideju posvećenosti i ‘trajnosti’ kao dobru i plemenitu stvar; nešto čemu treba težiti. A zašto ne, pitate se.

Energija zvezda radi na tome da vas dvoje spoji u miru i sigurnosti. Niko od vas ne želi da ljulja čamac jer oboje prepoznajete savršenu priliku za romantičnu sreću.

Žene rođene u ova 3 znaka su najgore za brak, njima je sloboda važnija od svega

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

2.2K Shares
2.2K Shares
Share via
Copy link