Horoskop

Žene rođene u ova 3 znaka su najgore za brak, njima je sloboda važnija od svega

zena-glamur

Astrolozi tvrde da žene u ova tri horoskopska znaka jako teško ostvaruju ljubavne veze jer im karakter ne dozvoljava da se predugo zadržavaju u nekoj zajednici. One ne veruju u ljubav za ceo život.

Devica

Postoji jedna stvar koja ljudima nije privlačna kod Devica – to je njihova opsesivno kritička i osuđujuća priroda, piše Naj Žena.

Zbog svoje perfekcionističke filozofije, Device imaju nerazumno visoke standarde. Ona će od vas očekivati da budete više od onoga što jeste, i neće joj bti žao što se loše osećate jer ste izneverili njena očekivanja.

Ona smatra da ima prava da postavlja visoke standarde, i ako zaista želite da budete sa njom, morate dati sve od sebe da ih ispunite.

Škorpija

Škorpija Od svih horoskopskih znakova, žene u znaku Škorpije poseduju mnogo kvaliteta. Pametne su, perceptivne, organizovane i odgovorne.

Ono što im nedostaje jeste posvećenost.

One rade stvari na određen način i mrze kada moraju da se prilagođavaju tuđim željama. Potrebno je mnogo truda i posvećenosti kako bi ovakva žena posvetila sebe vezi sa vama.

Većina muškaraca ostane razočarana.

Ovan

Žene u ovom znaku moraju da kontrolišu i nagledaju svaki aspekt veze. Ne radi se o tome da vas ne poštuju kao osobu. Takve su prirodno.

Moraju sve da isplaniraju unapred i žele da i svaki detalj u vezi bude na svom mestu. Zbog svog samopouzdanja, interesantne su u početku, ali to samopouzdanje se vremenom pretvara u nadmoćnu prirodu s kojom ćete se teško nositi.

One neće dobro reagovati na nekog ko ih ugrožava, na nekog čija je ličnost intenzivna i moćna poput njihove.

Najvažnije je da imate na umu da one ne žele da im veza bude borba za nadmoć.

4 horoskopska znaka koji maštaju o svojim bivšima, čak i kada su u braku

Izvor: Naj Žena

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

285 Shares
285 Shares
Share via
Copy link