Lifestyle Magazin

“Biće to fenomenalno kad se isfenira” Kad te frizer ubeđuje da je horor frizura odlična frizura (VIDEO)

frizura
Printscreen/TikTok/ farrahs_beautyx

Svi smo se bar jednom u životu vratili od frizera oduševljeni frizurom koja je sređena, isfenirana, ma san snova. A onda posle prvog pranja kose, ili već kad ustanemo ujutru vidimo splačinu na glavi za koju nas je frizer ubeđivao da je odlična i da nam fantastično stoji.

Još gore od odmah primetne katastrofe jeste kada vas isfeniraju tako da ne primetite „kvalitet“ šišanja. I šta god da uradite sami – loše ošišana kosa je uvek katastrofa.

TikTok je poznata riznica kada se radi o bjuti trikovima i fejlovima, tako da nije ni čudo što je ova frizerka postala viralna. Ona je ponosno podelila sa svojim pratiocima kako šiša svoju klijentkinju, tvrdeći da joj je napravila frizuru iz snova.

Prvo frizerka pristupa šišanju na dosta neobičan način, od načina na koji drži kosu do potpuno nejednakog šišanja, tako da nam je došlo da zaplačemo dok smo gledali klip.

Drugo, nesrećna žena na videu ima izraz lica kao da je u toku proces srednjovekovnog mučenja, iako frizerka ponosno tvrdi da je ovo frizura njenih snova. Možda, ali onih košmarnih.

@farrahs_beautyx Done her highlights balayage #foryou #foryoupage #likeforfollowlike #sharethecare #trending#olaplex #hair cut#london#top hairdressers #viralvideo #viraltiktok ♬ love nwantinti (ah ah ah) – CKay

Na kraju možemo da vidimo finalni rezultat napornog rada priučene frizerke.

– Moja klijentkinja je bila preponosna na svoju frizuru iz snova – kaže ona u jednom trenutku. Možemo samo da procenimo da se poslužila trikom uvijanja i feniranja kose kako bi sakrila svoje greške koje je načinila.

Sigurni smo da će nesretna klijentkinja isto tako cičati od sreće kada prvi put bude oprala kosu kod kuće i videla šta ima na glavi.

Izvor: Zadovoljna.rs

Najbolji muž naučio da pravi lokne, jer njegova bolesna žena više nije mogla sama

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika ##

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

113 Shares
113 Shares
Share via
Copy link