Magazin

Najbolji muž naučio da pravi lokne, jer njegova bolesna žena više nije mogla sama

frizura bolesna supruga

Kada je primetio da njegova supruga više nije u stanju da sama sebi uvije kosu, ovaj stariji kanadski muškarac odlučio je da potraži stručnu pomoć u jednom frizerskom salonu.

Vlasnica salona na društvenim mrežama prepričala je ovaj dirljivi susret koji je imala s muškarcem koji je želeo da nauči kako se prave lokne, kako bi svojoj bolesnoj supruzi mogao da napravi frizuru.

Video je da se muči i često opeče, pa je odlučio nešto da preduzme i potražio je savet od stručnjaka. Svratio je u frizerski salon ‘Hair Design By Britney’ u Kanadi i pitao frizerku da ga nauči kako da napravi lokne, koje je njegova supruga obožavala.

„Ovaj ljupki gospodin došao je danas kod nas da nauči kako da uvije kosu svoje supruge. Njegova supruga više to ne može sama da radi, pa je on odlučio to da radi za nju. Bilo nam je zadovoljstvo da ga podučavamo. Naučili smo ga kako da napravi kovrdže na kratkoj kosi, kako da zaštiti kožu od opekotina, a čak smo ga učili i kako da joj stavi maskaru“, stoji u tekstu koji je frizerski salon objavio na Fejsbuku.

This lovely gentleman came in today to learn how to curl his wife’s hair. His wife is unable to curl her own hair and…

Posted by Hair Design By Britney on Thursday, 22 April 2021

Objava je skupila preko 145.000 lajkova, više od 25.000 komentara i 385.000 šerova.

Ezra ima 92 godine i ofarbao je kosu svojoj supruzi, a šta ste vi uradili za voljenu osobu?

Čitajte Luftiku na Google vestima

110 Shares
110 Shares
Share via
Copy link