Lifestyle Svet

PRAVI Betmen pojavio se u Čileu i oduševio svet: Pogledajte šta je uradio (VIDEO)

Stranac prerušen u Betmena deli hranu beskućnicima na ulicama Santiaga i pruža utehu onima koji je trebaju nakon višemesečnih restriktivnih mera u čileanskoj prestonici zbog koronavirusa, prenose čileanske novine.

Muškarac u sjajnom kostimu Betmana, opremljen i zaštitnom maskom zbog covida-19, redovno dostavlja nekoliko desetina tanjira s toplim obrokom beskućnicima širom Santijaga.

Kazao je da želi ostati anoniman.

– Pogledajte oko sebe, ako možete posvetiti malo vremena, dati malo hrane, utočište, ponekad reč ohrabrenja onima koji je trebaju, učinite to – rekao je dodajući da je svrha prerušavanja doneti veselje i ujediniti ljude.

Ograničenja uvedena u svrhu zaustavljanja širenja koronavirusa razorila su čileansku privredu, a nezaposlenost je skočila do neba.

Simon Salvador, jedan od ljudi koji je primio Betmenovu pomoć, rekao je da se potez ovog stranca “ceni” i da je “iskrenost očigledna”, s kostimom Batmana ili bez njega.

Izvor: Index.hr

Škola ukinula domaće zadatke i umesto njih uvela dela humanosti

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
20 Shares
Share via
Copy link