Magazin Novi Sad Putovanja

Besplatne ture obilaska Novog Sada i Petrovaradina tokom leta

Turistička organizacija Novog Sada (TONS) nastaviće da organizuje besplatne ture obilaska Novog Sada i Petrovaradina tokom leta. Tri su besplatne ture koje garantuje TONS i to „Novi Sad iz jevrejskog ugla“, „Novi Sad iz ženskog ugla“ i „Petrovaradinska tvrđava“, a PR TONS-a Tihana Putin kaže da je u projekat uključena i privreda, pa će tako u organizaciji Udruženja turističkih vodiča Novog Sada biti tura i za indivudualce za koje se mora prijaviti minimum troje ljudi.

U okviru ovog projekta organizuju se još dva programa razgledanja Novog Sada, ali će se za njih prijava plaćati 500 dinara po osobi.

Novi Sad: prošlost i sadašnjost na fotografijama

„Jedno je razgledanje pešačke zone Novog Sada, a skupljaćemo se svake srede u 12 časova kod spomenika Svetozaru Miletiću u centru grada. Prošetaćemo kroz centar grada i to će trajati oko sat, sat i po. Cena po osobi će biti 500 dinara. Druga tura biće razgledanje Petrovaradinske tvrđave i podgrađa tvrđave, takođe je karta 500 dinara, a građani će moći da čuju o istoriji Petrovaradina. Skupljačemo se subotom u 11 časova kod glavnog ulaza vojne bolnice na Trgu Vladike Nikolaja“, objašnjava turistički vodič i predsednik Udruženja turističkih vodiča Novog Sada Stevo Jelić.

Oba programa biće objavljena i na sajtu TONS-a, gde će se nalaziti i broj telefona i mejl preko kojih se zainteresovani građani i turisti mogu prijaviti za ove ture.

Takođe, programi će biti objavljeni i na sajtu Udruženja turističkih vodiča Novog Sada, koje je organizator ovih tura.

Vodič kroz Novi Sad: 25 mesta koja morate obići

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

323 Shares
323 Shares
Share via
Copy link