Film Magazin

Niko nije znao da su Berček i Miki Manojlović 15 godina u svađi, pomirili se na snimanju filma

Aleksandar-Bercek-Crveni
Foto: filmitv.rs

Aleksandar Berček i Predrag Miki Manojlović pomirili su se na snimanju filma Južni vetar: Ubzanje. Ovu informaciju otkrio je reditelj ovog ostvarenja Miloš Avramović.

– Aleksandar i Miki u drugom delu Južnog vetra trebalo je da snime zajedničku scenu u hotelskoj sobi. Iskreno, u tom trenutku nisam ni znao da njih dvojica ne razgovaraju… Dok je ekipa pripremala set, oni su se povukli u stranu i porazgovarali. Pretpostavljam da su tada izgladili odnose – rekao je režiser Miloš Avramović i naveo da su scenu, u kojem su njih dvojica u kadru, snimili bez problema:

– Snimanje je proteklo u najboljem redu. Njih dvojica su veliki glumci i ponosan sam što su deo Južnog vetra. Drago mi je što su se pomirili baš na snimanju mog filma – rekao je reditelj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Južni Vetar (@juznivetarfilm)

O odnosu sa Aleksandrom Berčekom govorio je i sam Predrag Miki Manojlović.

– Aleksandar i ja smo imali briljantne saradnje u pozorištu. Onda je nastupio jedan dugogodišnji period u kojem nismo imali nikakav kontakt… Posledica toga su duboki ljudski razlozi, koje smo obojica razumeli – rekao je Miki Manojlović i dodao:

– Aca je veliki glumac i drago mi je što smo prevazišli naše stare nesporazume, traume i povređenosti… Drago mi je što se pokazalo da smo u suštini dobri prijatelji – naveo je glumac a piše portal Red.

“Južni vetar” je najgledaniji domaći film u bioskopima u ovoj deceniji

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

29 Shares
Share via
Copy link