Magazin Srbija

Avanturista Ber Grils bežao od medveda na Staroj planini, spasio ga srpski MUP (VIDEO)

Ben Grils
Foto: Printskrin/youtube

Čuveni britanski avanturista Ber Grils je prošle godine u julu bio u Srbiji, a sada je otpočelo emitovanje epizode gde je i otkriveno šta mu se u Srbiji dogodilo.

Naime, kako Netfliks objavljuje, on se zahvaljuje Helikopterskoj jedinici MUP-a koja je glavnog junaka epizode spasila i to ni manje ni više nego od medveda.

Singa je policija spasila od medveda

Naime, Ravir Sing, poznata indijska filmska zvezda, na početku snimanja epizode na Staroj planini, koji je snimao zajedno sa Grilsom se našao na meti medveda. Nakon što je Sing stigao do provalije u pokušaju da pobegne, na nebu se ukazala najsavremenija letelica H-145M Helikopterske jedinice MUP Srbije, kojom je upravljao komandant Helikopterske jedinice Nenad Nedić, a iz koje je izašao Ber Grils koji ga je izvukao iz opasne situacije.

Kada su se našli u letelici, Grils i Sing su se zahvalili svojim spasiocima, koji su im poželeli dobrodošlicu.

Grils je u Srbiji tragao za Natalijinom ramondom

Potom su Grils i Sing na Staroj planini tragali za Natalijinom ramondom, cvetom feniksom koji je srpski simbol Dana primirja u Prvom svetskom ratu, i golgote kroz koju su prošli naš narod i vojska.

Kada su je pronašli Grils poziva Singa da krenu, rečima:

– Požuri, srpska vojska nikada ne kasni.

U kadru se tada pojavljuje najmoderniji transporter koji ih odvozi.

Mediji su ranije objavili da je Grils oduševljen Srbijom, Starom planinom i našom kuhinjom.

Grils je jako hrabar

I sam komandant Helikopterske jedinice MUP-a Nenad Nedić govorio je za Telegraf.rs o tome kakav je Ber Grils i kakav je utisak na njega ostavio. Neposredno nakom snimanja ove emisije, Nedić je za Telegraf.rs Grisla opisao kao pravog profesionalca.

– Gospodin Ber Grils je pravi profesionalac, jako odmeren čovek, jako razuman, njegova profesionalnost se odlikuje time što je uvek imao razumevanja da sasluša naše savete, kako bismo na najbolji mogući način izveli neku vrstu operacije za potrebe snimanja i ostvarili zamisao reditelja. Moram da kažem da je hrabar. Helikopter pored kojeg stojimo je opremljen bočnom dizalicom. Upravo tri smene su snimane sa upotrebom bočne dizalice, gde je Ber morao da bude zakačen i u dva kadra se spuštao dizalicom u cilju spasavanja drugog glumca a opet za potrebe serijala – kazao je komandant Helikopterske jedinice Nenad Nedić za Telegraf.rs.

Svoje utiske o Grilsu podelio je nedavno i Goran Karadžić, direktor JP Stara planina.

Izvor: Telegraf

Ber Grils stigao u Srbiju i odmah pobegao u prirodu, zna da borbu sa sistemom ne bi preživeo

Čitajte Luftiku na Google vestima

555 Shares
555 Shares
Share via
Copy link