Magazin

I Barbra Strejsend objavila fotografiju Ane Brnabić: “Žene dolaze” (VIDEO)

Neki bi možda i imali argumente da ospore uticaj Ane Brnabić, ali premijerka Srbije još jednom se našla na profilima holivudskih zvezda kao jedna od važnih žena na političkim funkcijama u svetu.

O premijerki Brnabić se najviše pisalo kada je postala prva žena na toj funkciji u Srbiji.

Svetski mediji su preneli kako je u našoj zemlj na tako visokoj poziciji prva LGBT osoba, a sada se o njoj ponovo priča i to zahvaljujući holivudskim zvezdama, koje, verovali ili ne, dele njene fotografije društvenim mrežama.

Samo nekoliko dana nakon što se njena fotografija našla na Instagram storiju Dženifer Aniston, slično je uradila i legendarna pevačica Barbra Strejsend, koja je podelila video na svom Tviter nalogu.

Obe glumice su podelile na svojim mrežama video i fotografije na kom se nalaze žene na vodećim političkim funkcijama, a među njima je i naša Brnabić.

Ovaj spisak žena na vodećim funkcijama bi trebalo da ohrabri žene širom sveta.

“Žene vođe. Ljudi su shvatili da žene vode računa o budućim naraštajima. Njima je bitna istina. Žene dolaze”, napisala je Strejsend.

Na tom spisku od 23 žene koje se bave poslovima iz oblasti politike i društvenog angažovanja pored Ane Brnabić nalaze se i Angela Merkel, Jasinda Ardern premijerka Novog Zelanda, Zuzana Kaputova slovenačka predsednica, itd, prenosi Nova.

Dženifer Eniston, uz “rispekt”, objavila fotografiju Ane Brnabić (FOTO)

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


70 Shares
Share via
Copy link