Film Magazin

Dženifer Eniston, uz “rispekt”, objavila fotografiju Ane Brnabić (FOTO)

Američka glumica Dženifer Eniston, domaćoj javnosti najpoznatija po ulozi Rejčel u seriji Prijatelji, objavila je na svom Instagram profilu fotografije žena iz javnog i političkog života, a među njima se našao i portret srpske premijerke Ane Brnabić, uz poruku “osnažite žene i promenite svet”.

Eniston je objavu na Instragamu započela porukom: “Dok je svet bio ometen bukom onih otpornih na promene, promene su se svakako događale”, a potom okačila fotografije predsednica i premijerki širom sveta, među kojima je i Brnabić, prenosi Blic.

ana brnabic dzenifer eniston

Pored Brnabić, na “storiju” Eniston smenjuju se fotografije nemačke kancelarke Angele Merkel, premijerki Škotske, Norveške, Singapura, Danske, Slovačke….

Potom je Eniston napisala “Osnažite žene i promenite svet” i okačila, između ostalog, fotografije švedske aktivistkinje Grete Tunberg, bivše državne sekretarke SAD Hilari Klinton, supruge nekadašnjeg predsednika SAD Baraka Obame, Mišel Obame, američke voditeljke Opre Vinfri, potpredsednice SAD Kamale Haris i predsednice Predstavničkog doma SAD Nensi Pelosi.

Najmoćnije svetske liderke koje su koronu savladale kao mačji kašalj

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

178 Shares
178 Shares
Share via
Copy link