Film Magazin

Dženifer Eniston, uz “rispekt”, objavila fotografiju Ane Brnabić (FOTO)

Američka glumica Dženifer Eniston, domaćoj javnosti najpoznatija po ulozi Rejčel u seriji Prijatelji, objavila je na svom Instagram profilu fotografije žena iz javnog i političkog života, a među njima se našao i portret srpske premijerke Ane Brnabić, uz poruku “osnažite žene i promenite svet”.

Eniston je objavu na Instragamu započela porukom: “Dok je svet bio ometen bukom onih otpornih na promene, promene su se svakako događale”, a potom okačila fotografije predsednica i premijerki širom sveta, među kojima je i Brnabić, prenosi Blic.

ana brnabic dzenifer eniston

Pored Brnabić, na “storiju” Eniston smenjuju se fotografije nemačke kancelarke Angele Merkel, premijerki Škotske, Norveške, Singapura, Danske, Slovačke….

Potom je Eniston napisala “Osnažite žene i promenite svet” i okačila, između ostalog, fotografije švedske aktivistkinje Grete Tunberg, bivše državne sekretarke SAD Hilari Klinton, supruge nekadašnjeg predsednika SAD Baraka Obame, Mišel Obame, američke voditeljke Opre Vinfri, potpredsednice SAD Kamale Haris i predsednice Predstavničkog doma SAD Nensi Pelosi.

Najmoćnije svetske liderke koje su koronu savladale kao mačji kašalj

OGLAS

PARTNERI SAJTA


148 Shares
148 Shares
Share via
Copy link