Magazin

Balkanska mama na moru nasmejaće vas do suza i vratiti u detinjstvo: Hajte jest’, dosta te vode (VIDEO)

mama na moru

Mladi Travničanin Sead Hrustanović stekao je veliku popularnost na društvenim mrežama svojim duhovitim video klipovima, u kojima na šaljiv način prikazuje tipičnu balkansku svakodnevicu.

Jedan od poslednjih uradaka za temu ima letovanje, tj. uobičajeno ponašanje Balkanaca na plaži. Komentari su redom pozitivni i većina potvrđuje da je Sead u potpunosti pogodio temu.

Majka i dvoje dece, Amir i Senada na plažu su, naravno, stigli rano. Malo su se okupali, a potom je mama Mujesira pripremila obrok koji se sastojao od paradajza, paštete, kifle, a ponela je čak i lonac pasulja.

Kada su krenuli s plaže da se malo odmore jer je sunce prejako, ostavili su peškire kako bi sačuvali mesto, a čitavu scenu Hrustanović je upotpunio propratnim komentarima u kojima će se prepoznati svaka porodica.

Njegov satirični video oduševio je mnoge gledaoce koji su mu u komentarima ostavili brojne pozitivne reakcije.

„Kralj! Nasmeješ me u svakom svom videu! Reči hvale samo za tebe, legendo“, „Seade prava morska priča. Pozdrav i podrška za trud“, „Bravo, svaka čast Seade, u ovo vreme stresa i tenzija uspevaš nas nasmejati“, „Sve istina, posebno ovo s peškirima“, samo su neki od stotina pozitivnih komentara.

Na Jutjubu, Instagramu i TikToku ovaj video je dosad skupio preko pola miliona pregleda, piše Index.hr, a prenosi Blic.

Poznati psihijatar posmatrao Srbe na letovanju i dao savršenu dijagnozu današnje Srbije

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

31 Shares
Share via
Copy link