Magazin Moda

Švercerska krmača sa zlatnom Balenciaga oznakom tričavih 206.000 dinara

balenciaga

Brend Balenciaga ne prestaje da nas uveseljava zanimljivim modnim komadima inspirisanim stvarima iz običnog života koje u svom izdanju prodaju za cifre od kojih se prosečnom čoveku samo zavrti u glavi.

Poslednji Balenciaga hit je torba poznatog printa koja iako izrađena od bele teleće kože ne izgleda ni malo drugačije od švercerskih torbi.

Naravno, ni šale nisu izostale jer kako su primetili korisnici društvenih mreža u Srbiji, svaki prosečan Srbin ima u nekoj ostavi torbe u vrednosti omanje garsonjere.

Balenciaga “krmača” prodaje se za oko 206.000 dinara. Prema zvaničnom opisu, u pitanju je torba za šoping sa plavim, belim i crvenim printom i ručkama zašivenim sa spoljne strane i naravno sa najjačim adutom – logom kuće u zlatnoj boji.

Ova torba ima i dodatne ručke, unutrašnji džep i postavljena je italijanskim organskim pamukom.

Ako ste se pitali kako bi trebalo da izgleda ostatak outfita koji ide uz ovu torbu, Balenciaga predlaže oversized duks, upečatljive čizmice i suknju, a sve upareno sa naočarima kako biste postigli taj kežual izgled.

Brendu Balenciaga ovakvi izleti i odlični marketinški trokovi nisu nepoznati. Pre par godina briljirali su svojom „Ikea“ torbom.

Gučijeva haljina za muškarce može biti vaša za tričavih 2.600 dolara

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

56 Shares
Share via
Copy link