Magazin

Hrvati odlepili za Srbinom: Baka Prase i njegov Poni tema broj 1 kod komšija

Trenutno najpopularnija ličnost među mladim Hrvatima je srpski jutjuber Baka Prase, čiji je spot za jesmu “Poni” zauzeo prvo mesto trenutno najgledanijih video spotova u Hrvatskoj. “Poni” je zapravo Porše, čijom se nedavnom kupovinom i pohvalio. U pesmi se hvali i da nosi Roleksov sat, piše B92,

Hrvatski portal Index.hr objavio je tekst “Sin pravoslavnog svećenika zaludio Hrvate: Sa 22 godine već vozi Porsche”, u kojem podsećaju da je mladi jutjuber započeo karijeru kao eSport gejmer.

Navodi se i da nije trebalo mnogo da se on “prešalta” na novu karijeru, te da je lani snimio debitantski hip-hop album, koji je izazvao veliku pažnju.

Baka na Jutjubu ima gotovo 1,2 miliona pretplatnika koji s nestrpljenjem čekaju svaki njegov video. Zanimljivo je da mu je želja bila do aprila prošle godine skupi samo 100.000 pretplatnika, ali brojka koju je ostvario na ovoj mreži, višestruko je nadmašila njegova očekivanja.

“To je bila brojka koju sam jurio, ali promenilo se svašta nešto, proširio sam publiku masovno. Krenulo je s igranjem igrica, igrao sam za novac pre tri godine i tu sam počeo da zarađujem, a moji su bili skeptični i govorili su mi ‘hajde, što to radiš’, hteli su da upišem Muzičku akademiju. Onda sam krenuo da igram, jer ne studiram i ne radim, a kada su roditelji videli da mogu od toga da zarađujem i doprinosim, nisu se bunili”, rekao je on nedavno.

Kad je krenuo s gamerskom karijerom, vreme je provodio u igraonici jer nije imao svoj kompjuter. O razmerima njegove popularnosti svedoči činjenica da se njegovo gostovanje u tržnom centru u Novom Sadu pretvorilo u stampedo tinejdžera koji su želeli da ga upoznaju.

Novosadski klinci u delirijumu izazvali haos koji se ne može opisati rečima (VIDEO)

“Zamisao je bila da to bude interaktivno druženje s publikom, da odgovaram na pitanja koja mi postave i da se na kraju slikamo. Međutim, došlo je previše ljudi, tako da nisam bio u mogućnosti da izađem na binu”, rekao je tada.

Baka Prase ostao bez Instagrama: Mislili ste da ste me uništili? I dalje imam više para od vas!

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
238 Shares
238 Shares
Share via
Copy link