Lifestyle

Baka Prase ostao bez Instagrama: Mislili ste da ste me uništili? I dalje imam više para od vas!

Jutjuber Baka Prase, kojem je pravo ime Bogdan Ilić, našao se na meti hakera koji su mu ugasili Instagram profil na kome je imao oko 600.000 pratilaca, piše Mondo.

Baka Prase je ovim povodom snimio video koji je objavio na svom YouTube kanalu i obratio se publici.

Na početku videa plače, da bi zatim rekao da je sve to samo šala i kroz psovke se obratio onima koji su mu prijavljivali Instagram profil u nameri da ga ugase.

On je istakao da će mu se Instagram vratiti i da ništa nisu postigli, a ako i ne bude toga, ima YouTube. U slučaju da mu i to obrišu, kako je rekao, napraviće novi kanal ili se zaposliti u pekari.

„Ovo ste hteli? Mislili ste da ste me uništili? Da sad više nisam influenser? E pa baš me briga za Instagram, zaposliću se u pekari, pa ću sve vas koji ste me reportovali da otrujem kiflama“, poručio je Baka.

U osmominutnoj tiradi je pomenuo i da uprkos svemu tome, „i dalje imam više para od svih vas“, dok je „zveckao“ ključevima od skupocenog automobila.

„Okej, nemam Instagram. Je l’ treba da mi život stane, da budem tužan, da plačem? Ne! Treba da je*** mater svima tako što ću da nastavim da gazim!“, rekao je on.

Pogledajte ceo govor influensera, ali imajte u vidu da obiluje psovkama i grubom izražavanju.

Sveštenik Nenad Ilić, otac Bake Praseta: Otpor odumiranju u kojem se Srbija nalazi

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Zabole me tačno za ove morone..molim vas objavljujte konkretnije vesti, ovo je nije novinarstvo..

129 Shares
129 Shares
Share via
Copy link