Magazin

Baka Prase zbog skandala sa maloletnicom ostao bez sponzorstva svetske kompanije

Zbog skandala s maloletnom devojkom Baka Prase je u žiži interesovanja svih.

Osim osude medija, fanova i mnogih internet korisnika Baka Prase je ostao i bez velikog sponzora, koji je portalu Mondo dostavio zvaničnu izjavu o prekidu saradnje.

Kompanija ASUS dosad je imala usešnu saradnju sa Bakom Prasetom (gejming mašina i oprema), ali se ona momentalno prekida zbog skandala u kojem se popularni jutjuber našao.

Iz kancelarije ASUS kompanije u Beogradu je stiglo sledeće saopštenje:

– Ovim putem, želeli bismo da obavestimo javnost da smo prekinuli svaki vid poslovne saradnje sa jutjuberom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao “Baka Prase”, nakon što su brojni mediji u Srbiji objavili informaciju o njegovim nedozvoljenim radnjama sa maloletnim licem ženskog pola.

S obzirom da predstavništvo ASUS ima dugogodišnju tradiciju uspešnog poslovanja u Republici Srbiji i brojne zadovoljne klijente, koji nam ukazuju poverenje, smatramo neopravdanim da dalje pružamo poslovnu podršku Bogdanu Iliću, te se ovim putem ograđujemo od svakog akta preduzetog od strane našeg doskorašnjeg saradnika u sferi njegovog privatnog života, te se izvinjavamo ako smo svojom podrškom nekoga uvredili i naglašavamo da ni na koji način ne podržavamo njegove stavove i dela.

Ovim putem ASUS stavlja tačku na saradnju sa poznatim jutjuberom, a i neki drugi veliki brendovi, koji su ga dosad podržavali najavili su prekid saradnje s njim ili da neće produžiti postojeće ugovore, koji teku.

Da li znate u koga biste prvo uperili prst da vam ćerka ode kod Bake Praseta? Ja znam.

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

6K Shares
6K Shares
Share via
Copy link