axor-tusevi
Lifestyle

Axor tuševi nove tehnologije – tuširanje pod puderastim plaštom

Temperaturu vode za tuširanje najčešće biramo u skladu sa vremenskim uslovima. Leti volimo da se rashladimo, a zimi naparimo kupatilo dok se dovoljno ne ugrejemo. Ipak, ima nešto što nam uvek prija – savršeno nežan i raspršen mlaz vode. Upravo ta želja bila je podsticaj inženjersko- tehničkom timu AXOR-a za kreiranje inovativne PowderRain tehnologije usponskih tuševa.

Mikromlaznice raspršuju kapljice tako da se mlaz ne odbija od tela, stvarajući osećaj svilene kiše. Preko hiljadu gusto raspoređenih mikro mlaznica koje disk AXOR 350 1jet tuša poseduje olakšava ispiranje sapunice, pa je ovakvo tehnološko unapređenje pogodno i za brzo tuširanje kada nam dinamičan životni tempo ne dozvoljava drugačije.

axor-showers

Spoj avangardnog dizajna i moderne tehonologije koji nam dolazi iz Hansgrohe Grupe pruža osećaj koji nam je potreban u domu – dugotrajan kvalitet koji se jednostavno prilagođava potrebama i željama svih članova porodice.

AXOR do savršenstva razvija, izrađuje i proizvodi slavine, tuševe i galanteriju za luksuzna kupatila i kuhinje. Na najvišem estetskom i tehnološkom nivou, stvaraju se avangardna, jedinstvena dela i kolekcije. Neki se od njih do danas smatraju klasicima kupatilskog dizajna. Oni zajedno potvrđuju tvrdnju “Forms Follows Perfection”, ne završavajući razvojni proces sve dok ima prostora za dodavanja ili uklanjanja. Dizajnerski objekti se originalno razvijaju uz pomoć ovog recepta već više od 20 godina sa svetski poznatim dizajnerima, među kojima su Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud i Patricia Urquiola. AXOR je luksuzna robna marka Grupe Hansgrohe.

axor-tusevi-srbija

Trenutno je na rang listi Međunarodnog foruma dizajna (iF), a u konkurenciji najboljih svetskih kompanija za dizajn, Grupa Hansgrohe, s robnim markama AXOR i hansgrohe, pozicionirana na šestom mestu između 2.000 kompanija. S 1.040 bodova, firma iz Šiltaha, specijalzovana za sanitarnu opremu, nadmašila je svetski poznate robne marke poput: Audija, BMW-a  i Apple-a i ponovno potvrdila vodeću poziciju u sanitarnoj industriji.

Saznajte više o robnoj marci AXOR na: www.facebook.com/hansgrohe i www.facebook.com/axor.design.

Luftika
Luftika Promo

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow