Magazin

Mali Argentinac i veliki snovi: Mama, kada budem fudbaler, izvući ću te odavde (VIDEO)

dečak
Printscreen

Izjava jednog arentinskog dečaka koji obožava fudbal dok odrasta u nehumanom siromaštvu potresla je planetu, a njegov je san da postane profesionalac i zaradi dovoljno da svojoj majci podari lepši život.

Poznato je da ljudi u nekim delovima Argentine žive u izrazito teškim uslovima, a novinar argentinske „Hronike“ je otišao u najsiromašniji deo kako bi mogao da popriča sa decom. Tom prilikom desetogodišnji dečak je svojom izjavom rasplakao i reportera, ali i mnoge kraj malih ekrana.

Dečak koji pokazuje svoje znanje s fudbalskom loptom otkrio je da želi da postane fudbaler kako bi porodicu spasio siromaštva i bede u kojoj žive.

„Mama, kad budem fudbaler izvući ću te odavde“, rekao je dečak i time rasplakao novinara.

U reportaži je otkriveno da dečak i njegova porodica žive u delu grada u kojem ima pacova i gde ne postoje uslovi za normalan život.

Dečaku je idol Dijego Maradona, a poručuje da se nada da će mu Bog pomoći na putu ka uspehu.

Nije napoznanica da mnogi fudbaleri iz Južne Amerike upravo počnu da igraju fudbal kako bi se spasili siromaštva, pa se nadamo da će takva biti sudbina i ovog dečaka.

Dečak je prilikom davanja izjave nosio dres brazilskog kluba Recife, koji je ubrzo i zatražio kontakt sa njim. Još uvek nije poznato šta će se dalje dešavati i da li će dečak stvarno dobiti priliku da zaigra u profesionlanom fudbalskom klubu i dalje razvija svoj talenat.

Izvor: Nova.rs

Božija ruka napušta pozornicu: Preminuo legendarni Dijego Armando Maradona

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link