Magazin

Ceo Balkan priča o Arabeli (19): U stanu u Sarajevu držala i sekla dva muškarca

Uhapšena 19-godišnjakinja osumnjičena je za krivična dela nanošenje teške telesne povrede, protivpravno lišenje slobode i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Biće zadržana 24 sata i nakon što je u tom zakonskom roku ispita postupajuća tužiteljka, odlučiće se o daljim merama – kazala je portparolkla Tužilaštva KS Azra Bavčić.

arabela-avdic

Arabela Avdić (19), koja je uhapšena u akciji “Lipa”, biće zadržana 24 sata, saopšteno je iz Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Avdićeva je u maju ove godine u stanu u naselju Alipašino Polje zatvorila dva muškarca u stanu, potom ih je udarala šakama i nogama i nanosila im povrede nožem.

Prilikom pretresa stana pronađeni su heroin, amfetamin, kanabis i drugi predmeti koji će biti korišćeni kao dokaz u krivičnom postupku.

arabela-avdic-2

Arabela Avdić odranije je poznata policiji. U decembru prošle godine policija je Arabelu Avdić i Semira Zornića zatekla u pokušaju teške krađe u prodavnici „Konzum“ u sarajevskom naselju Koševsko Brdo.

Pred radnju su se dovezli u Renou koji je Zornić ukrao 4. novembra u naselju Otes, a kod Arabele su tada pronađeni 14 paketića marihuane i paketić spida.

Lepotice koje su osvojile narko tržište: Ovo su 4 najopasnije žene na svetu

Izvor: Avaz

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

13 Shares
Share via
Copy link