Srbija

Mladiće iz Leskovca napali palicama u Apatinu jer su mislili da su migranti

apatin-leskovac-migranti
Foto: Printscreen

Grupa mladića iz Leskovca napadnuta je od strane dvojice Apatinaca sa drvenim palicama dok su čekali u redu ispred menjačnice, pravdajući se da su mislili da su u pitanju migranti, prenose prestonički mediji.

Kako se navodi, svojica mladića su, od udaraca palicama, zadobila su lake telesne povrede.

“Protiv njihovih napadača biće podnete krivične prijave za nasilničko ponašanje. Napadnuta je grupa mlađih ljudi iz okoline Leskovca (koji se nalaze na radu u susednoj Hrvatskoj) i to dok su čekali red ispred pomenute menjačnice u Apatinu. Osim njih, napadnut je i maloletnik iz Apatina, koji je takođe, stajao u redu. Na njih su, drvenim palicama, nasrnuli Apatinci B.K. i Đ.Z., sa kojima je bio i B.K (mlađi)“, piše Kurir.

Na objavljenom snimku se vidi da su prvo napali maloletnog Apatinca, koji im je bio najbliži, a potom i jednog od Leskovčana kog su uspeli da stignu dok je bežao.

„Njegove kolege su uspele da nađu spas u jednoj kući, u susednoj ulici. Vlasnik ih je sakrio na bezbedno mesto i odmah o svemu obavestio policiju koja je, veoma brzo, otkrila i uhapsila napadače“, navodi se dalje u tekstu.

Za B.K. i Đ.Z. je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Somboru. Protiv obojice će biti podnete krivične prijave za nasilničko ponašanje, za čega je predviđena zatvorska kazna.

Migranti napali i vezali apotekarku u Subotici, ukrali novac, lekove i telefon

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

166 Shares
166 Shares
Share via
Copy link