Magazin Svet

Detalji avionske tuče Anđeline Džoli i Breda Pita, zbog koje je glumica tužila FBI

andjelina-i-bred
Foto:EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Anđelina Džoli je ove godine podnela tužbu protiv FBI pod pseudonimom zbog nekadašnjeg muža Breda Pita.

Čuveni glumački par imao je jednu od najburnijih brakorazvodnih parnica, a ni nakon razvoda strasti se ne smiruju.

Naime, Anđelina je odlučila da pod lažnim imenom Džejn Do prijavi obaveštajnu agenciju jer, kako tvrdi, nije dobila kopije izveštaja incidenta u avionu, kao i da je FBI zatvorio slučaj protiv njenog supruga bez njenog znanja.

“Page Six” je ranije preneo da je “tadašnji muž fizički i verbalno napao nju i njihovu decu dok je putovala privatnim avionom pre nekoliko godina”. Sada su isplivali i neki detalji spornog leta.

Anđelina je supruga nazvala “čudovištem” nakon što je uvredio njihovog sina Medoksa. Naime, Bred je sina uporedio sa decom iz Kolumbine, aludirajući na masakr koji se dogodio u istoimenoj srednjoj školi kada su dva učenika ubila učitelja i 12 đaka.

andjelina-i-bred-2
Foto: EPA/JIMMY MORRIS

Kako “Page Six” dalje prenosi, njih dvoje su potom otišli na drugi kraj aviona kako bi nastavili raspravu. Navodi se i da je Bred bio nasilan, te da je Anđelinu zgrabio i gurnuo na zid, potom je udario pesnicom u plafon aviona i napravio rupu, čime je naneo štetu u letelici od 25.000 dolara.

Kako bi zaštitila sina i Anđelina je Pita zgrabila za vrat, ali ju je Bred odgurnuo, a ona je pala i povredila lakat i leđa, prenosi Nova.rs.

Potom je Medoks došao i upitao je mamu da li je dobro, na šta je Pit odgovorio: “Nije u redu, tvoja mama uništava porodicu”. Tada je navodno Medoks dodao: “Ne, ti si lud kretenu”.

Glumica je dodala i da se veoma loše osećala tokom leta. Bred je potom i polio vinom njeno ćebe, te ona dodaje i da je bio u alkoholisanom stanju.

Podsetimo, Anđelina je rekla da je lažno ime koristila kako bi zaštitila privatnost dece.

Izvor: Nova.rs

Nova gajba Bred Pita od 40 miliona $ je remek delo arhitekture u utočištu slavnih (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Reklama

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

63 Shares
Share via
Copy link