Srbija Vesti

Sjajne vesti: Super Anika se oporavila i spremno čeka početak terapije

anika manić
Printscreen

Mesec dana nakon zabrinjavajućih vesti da je mala Anika Manić previše slaba za put u Budimpeštu kako bi primila preskupu terapiju, njeni roditelji obradovali su danas javnost lepim vestima na svojoj Fejsbuk strani „Za Anikin dug i lep život“.

Devojčica čija je životna drama ujedinila podeljenu Srbiju oporavila se od infekcije koju je dobila u januaru ove godine. Sada je konačno spremna na put, a roditelji su objavili optimistične vesti uz zahvalnost za sveopštu podršku.

– Prošlo je mesec dana od kako je Anikin put na terapiju odložen. Mesec pun iščekivanja, nestrpljenja, strepnje. Ali i pun lepote. Sada je ponovo stabilna i nadamo se da će tako ostati još ovaj jedan dugi zimski mesec. Mnogo nam je vesela, radoznala i uživa u snegu kad god se ukaže prilika – poručili su roditelji hrabre i vesele devojčice.

Oni sada čekaju odobrenje lekarskog tima, kako bi Anika čim pre krenula sa terapijom.

– Čekamo doktore da se jave u martu, pa da krenemo sa ponovnim testiranjima i pripremama za terapiju. Hvala vam što mislite na našu Aniku, što nam šaljete pozitivnu energiju da istrajemo, što ste nam pokazali da su čuda moguća. Super Anika vam šalje snežne pozdrave – prenose pozdrave roditelji male Anike.

Prošlo je mesec dana od kako je Anikin put na terapiju odložen. Mesec pun iščekivanja, nestrpljenja, strepnje. Ali i pun…

Posted by Za Anikin dug i lep život on Wednesday, February 17, 2021

Za dan ispunjen nadom: Minja je primila lek od 2 miliona dolara

4.4K Shares
4.4K Shares
Share via
Copy link