Magazin Srbija

I nama je neprijatno dok gledamo Anu Brnabić kako se ulizuje “generalu” Vučiću

1635323884-Tan2021-10-26_18
Foto:TANJUG/ RADE PRELIC

Predsednik države umesto predsednice Vlade Srbije odlazi u Rusiju da bi molio tamošnjeg šefa države Vladimira Putina da Rusija ne poveća cenu gasa građanima narednih šest meseci.

Predsednik je izvojevao “bitku za Staljingrad”, objavio da se cena od 270 dolara neće menjati ove sezone i naveo da smo uštedeli jedan nacionalni stadion.

Horda SNS-a smesta slavodobitno veliča svog idola. Naravno, prva među jednakijim, Ana Brnabić.

Šefe, Šefe, Šefe

Ukoliko želite da iskoristite model poltronstva, šlihtanja, uvlačenja, podilaženja i udvaranja da bi postali premijer Srbije, što naravno vaš želudac ne bi mogao da svari – bilo bi dobro se pre svih SNS-ovaca za trenutak zagledate u sposobnosti te vrste kod Ane Brnabić.

Upravo njena nenadmašna sposobnost ulizice uprkos prividno, pretvaralačkom – izričitom, čvrstom tonu i odrazu stamene osobe ju je preporučila za funkciju na kojoj je sada.

Tako je bilo i ovog puta. Ona se odmah oglasila na Tviteru rečima:

– Kada je u intervjuu Solovjovu Aleksandar Vučić rekao da će se iz Sočija vratiti „kao pukovnik ili pokojnik“, Solovjov je rekao da misli da će se vratiti kao general pukovnik. Bio je u pravu. Vraća se kao general pukovnik. Obezbedio je Srbiji stabilnost i sigurnost. Bravo, Šefe. Hvala! – napisala je Brnabić.

UŠ(efe)tedeli smo nacionalni stadion

Predsednik Vučić je posle susreta sa Putinom izjavio:

– Dobićemo povećanje količine gasa i fleksibilnost isporuke. Razgovarali smo o dugoročnom ugovoru, ali je Putin rekao da će sve biti dobro, kao i da ćemo posle tih šest meseci imati izuzetnu cenu i povećanje obima – kazao je on.

Slavite današnji dan jer smo po šefovim, kod Brnabić veliko Š, uštedeli jedan nacionalni stadion:

– Rešili smo problem. Srbija neće imati problem sa gasom. Snadbevanje će biti redovno po nepromenjenoj ceni u narednih šest meseci – istakao je Vučić.

Cena gasa ostaće ista ove sezone, a SNS-ovci progresivno prelaze sve granice dobrog ukusa u hvalospevima na račun svog Šefa, generala, generala pukovnika. Degutantni hvalospevi iz sezone u sezonu postaju sve tragikomičniji i mučniji za želudac.

Naredni bi možda glasio i Deda Gas – ipak, nemaju SNS-ovci toliko količinu kreativnosti da obraduju svog ‘velikog Šefa’.

Brnabić se opet pokvario; čuknite ga malo da proradi

Stefan Savkić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

212 Shares
212 Shares
Share via
Copy link