Magazin

Brnabić se opet pokvario – čuknite ga malo da proradi

brnabic-ana-b92
Printscreen

Premijerka Srbije Ana Branabić odavno važi za osobu koja ne ume uvek da kontroliše šta izgovara. I pre čuvene poruke da “mora da razume kako da razume”, šefici srpske vlade se događalo da joj reči ne prate tok misli. Tako je bilo i prethodnog dana, tokom gostovanja u emisiji “Fokus” – premijerka nije uspela da sastavi rečenicu, iako je imala lake i poznate pojmove na raspolaganju, Đilasa, beogradsku decu, lopovluk, bahatost…

Za razliku od brojnih kolega iz inostranstva, koji posao premijera doživljavaju kao mogućnost da služe građanima, premijerka Srbije svoje radno mesto posmatra kao poziciju sa koje može najbolje da služi svom gazdi i šefu stranke. A kako bi se dodvorila nadređenom i zaštitila ga od medija, Brnabić se pretvorila SNS kolporetera, koji svakog dana maše novinama “Nova” i “Danas”, upire prstom u novinare i viče: “To je nepravda”.

I dok se njene kolege u drugim zemljama bave državnim poslovima, Brnabić svoje radno koristi za plasiranje montiranih spotova o protivnicima režima i na gostovanje po TV emisijima gde govori o tim spotovima.

Tako je bilo i prethodnog dana. Premijerka došla na televiziju B92 sa namerom da priča o spotovima koje je plasirala, ali se u jednom momentu toliko zbunila da nije bila u stanju da sastavi smislenu, prostoproširenu rečenicu.

A počelo je obećavajuće: Najpre je naglasila da Vučić „ne pravi video klipove o opoziciji“, a potom da se oni ne prave ni na Andrićevom vencu.

Onda je prešla na sebe i tu je došlo do potpune blokade.

– Dakle, da sam ja… Zato što je to jedna od stvari koja je meni bila najstrašnija od sve krađe, koje…. Koje, Đilas… Am… Vršio dok je bio vlast. Sve krađe koje…. Koje je on, nažalost svih nas, a najviše nažalost dece… Amm, dakle… – mučila se Brnabić da sklopi rečenicu, dok ju je s punom pažnjom slušao gospodin Fokus.

Na kraju je odustala i prešla na drugu temu, prekinuvši neprijatnu tišinu koja je zavladala u studiju, prenosi portal Nova.rs.

Građani Srbije više ne mare za životnu sredinu i mrze Kineze jer su rasisti

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Sve treba da nas bude velika sramota zbog toga što dozvoljavamo da se ovakve kreature pojavljuju u javnosti. Nama nije dosta takve sramote, nego smo nečemu ovakvom dali ulogu predsednika državne vlade. Nas, bez presedana, treba sve odreda strpati u ludnicu, ali ne ovakvu kakva je Srbija trenutno, nego u onu pravu sa sve košuljama koje se vezuju od nazad.

OGLAS

19.3K Shares
19.3K Shares
Share via
Copy link