Magazin

Neotkriveni i najneverovatniji talenat predsednika Vučića koji ne radi i ničemu ne služi

<img src="https://i.ytimg.com/vi/9IGts_AC65c

Nema sumnje da je Aleksandar Vučić čovek se nebrojano talenata. On ume da vodi debatu sa samim sobom, tako da na trenutak poverujete u postojanje sagovornika.

On istu laž ponovi toliko puta da pola Srbije poveruje u nju, a izmislio je i nova pravila šaha i bilijara.

Kada je neko toliko darovit kao predsednik Srbije normalno je da neki talenti ostanu po strani. Srećom, tu je Zoran Kesić da nas podseti na predsednikov najveći i potpuno neverovatan talenat, koji je umalo ostao nezapažen.

Ekipa emisije „24 minuta“ je prošle nedelje sigurno imala pune ruke posla, jer se toliko toga izdešavalo u pretodnih sedam dana da je verovatno bilo jako teško smestiti sve u manje od pola sata. Ipak, uspeli su da pokriju sve najvažnije tačke, pa smo tako u subotu veče imali priliku da gledamo jednu od najoštrijih epizoda do sad, piše portal Noizz.

Ne služi ničemu, ali je zabavno

Kesić je, komentarišući proteste koji su se održali dan nakon upada u RTS, zaključio da predsednik Vučić ima zaista redak talenat. I to onu vrstu talenta koju ima i čuveni Biba Struja – ne služi ničemu, ali je jako zabavno.

U pitanju je, naravno, Vučićeva neverovatna moć baratanja brojevima i činjenica da, čim vidi neku grupu ljudi, odmah ume da vam kaže koliko ih tu tačno ima.

Tačno „u glavu“

Ali, pazite, ne ono okvrino „oko 1.000“. Nego tačno u broj!

Tako je, gostujući na TV Pink nakon protesta ispred Predsedništva i šetnje demonstranata do policijske stanice u Bulevaru desposta Stefana, imao sledeće da kaže:

„Kažu ‘veliki broj ljudi’. Znate koliko je to? To je 687 dok su bili u šetnji, a čim su stigli ispred MUP-a bilo ih je 450. I sve mi vreme pričate o velikom broju ljudi. Sinoć ih je bilo najviše 1.584. Dakle, da znate da smo svaki put u broj znali sve… Oni su ljude danas skupili i pokazuju to kao neke velike proteste, a 1.023 čoveka je bilo!“, poručio je Vučić koji je, valjda u pauzi igranja šaha sa Nebojšom Stefanovićem, krišom pratio proteste koji su mu se održavali ispod prozora i brojao okupljene ljude.

I bezgrešni nekada pogreše

Nažalost, i taj Vučićev najneverovatniji talenat ponekad ume da zakaže – ili možda samo mi nismo dovoljno genijalni da bismo ga shvatili. Naime, iako je rekao da je na protestu ispred Predsedništva bilo (tačno) 1.023 čoveka, nešto kasnije je rekao da je, prilikom njegovoj izlaska iz zgrade, šest metara od njega stajalo hiljadu ljudi i da im se, dabome, obratio i rekao im da su lopuže.

Budući da je predsednik Vučić iz zgrade smogao hrabrosti da izađe tek kada su gotovo svi demonstranti krenuli put policijske stanice, a ispred ulaza ostalo tek nekoliko desetina najupornijih, nije baš najjasnije gde je on ovde video hiljadu ljudi.

Dakle, Vučić nije čak ni kao Biba Struja – ne samo da mu talenat ničemu ne služi, već ni ne radi!

Ko ne dođe na Vučićev skup, nek se spremi za smanjenje plate

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

24 Shares
Share via
Copy link