Magazin Srbija

Metalni čekići za Vučića su igračke, letve prutići, a Škode i dilerčiće nismo ni videli

škoda batinaši šabac
Foto: Printskrin

Predsednik Vučić je izjavio da ne postoje dokazi da je grupa maskiranih mladih momaka koji su letvama udarali svoje sugrađane koristila sužbene Škode grada Šapca i pored snimka koji to dokazuje.

Ekipa maskiranih batinaša je nakon tuče, sinhronizovano trčala ka službenim Škodama parkiranim iza bagera, za koji je sada već čula čitava Srbija.

Bagerista je dobio batine, ruku na srce, prvi je počeo.

A da li je važno ko je prvi počeo, ako se građani Šapca, komšije i poznanici biju međusobno? Nekima jeste, a ti neki su politički funkcioneri u izbornoj trci kojima je svaki poen važan. Još ako je zarađen i nekom letvom preko leđa i čekičem u glavu, vredi duplo.

Biće slikanja!

Predsednik je iz “nepoznatih” razloga morao da stane u odbranu maskiranih momaka iz crnih službenih automobila, da su čekići kojima je udarano na Šapčane zapravo gumeni.

– Imali ste ljude neke sa gumenim čekićem. A imali ste ljude sa pravom sekirom koji su branili Violu fon Kramon u Nedeljicama. Pa jel’ sekira jača od čekića? Svi koji su koristili čekić treba da odgovaraju, ali niko se nije javio da je oštećen, a šta je hteo ovaj sa sekirom? Da bere cveće? – poručio je predsednik, svesno izvrnuvši činjenice, jer sekira Zlatka Kokanovića nije isto što i letve mladih maskiranih poslušnika koje su pucale preko leđa Šapčanima koji ne mogu više da trpe i ćute.

Da čekić nije bio gumen kažu i Šapčani koji su taj udarac hrabro primili, a posebno ga je osetio čovek koji je jedan od tih čekića oteo nakon što su ga mlatili istim. Njegov identitet je poznat redakciji.

Sva dešavanja u Šapcu koja ovih dana gledate svojim očima, predsednik pokušava da relativizuje.

Ono njegovo čuveno – pa šta, uspešno je primenjeno uz naravno novinare ružičaste televizije i brojnih portala, nek im je na čast šta čine, a dobro znaju šta rade, te za oprost nemaju kredit.

Metalni čekić Vučič će pretvotiti u gumenu igračku, letve u prutiće a službene crne Škode i maskirane sitne dilerčiće niste videli, učinilo vam se.

Ali videli smo. Dobro smo videli i ma koliko se Sarapa i Šešelj iz petinih žila upinjali da nekoga ubede da ne veruje svojim očima, videli smo šta SNS garnitura proizvodi u ovom društvu, a to je mržnja.

Naprednjak sa bagera u modricama i podlivima, batinaši iz SNS tražili Crnog zbog osvete (FOTO)

Julija Vojinović

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

475 Shares
475 Shares
Share via
Copy link