Magazin

Srpski glumac pobegao sa Vračara na selo, pravi rakiju, seče drva i kosi travu (FOTO)

kubura
Foto: Instgram/kubura.kubura

Glumac Aleksandar Srećković Kubura svaki slobodan trenutak provodi na svom imanju u selu Ratina, nadomak Kraljeva.

Srpski glumac godinama sa svojim kumom pravi rakiju i vino, a uskoro planiraju i da pokrenu privatni biznis.

Na njegovom Instagramu se neretko nađu i slike zajedničkih poduhvata na kojima glumac otkriva koliko uživa u seoskim poslovima na svom imanju u selu Ratina.

Kubura je pokazivao kako peče rakiju, sprema zimnicu, seče drva, peče crvenu papriku, kosi travu… Gluma je otkrio ranje da u prestonicu dolazi samo zbog poslovnih obaveza, budući da mu mir mnogo više prija od gradske vreve.

– Uskoro bi trebalo da počnemo da pripremamo kajsije, jabuke, dunje i šljive za rakiju, ali i proizvodnju vina. Za jedno dve-tri godine planiram da sa kumom otvorim malu butik destileriju, a onda i vinariju, a u planu je i da napravimo etno-selo u Ratini, gde je ušće Zapadne Morave u Ibar. Imam 49 godina i osećam potrebu za mirnijim životom, životom koji nije lišen teškog rada već stresa. Fizički rad me jako opušta, pogotovo kada posle napora dobijem konkretan proizvod – rekao je Kubura nedavno za “Alo”.

Veći deo života proveo je na Vračaru, ali je priznao da je tempo života u centru glavnog grada počeo da mu smeta.

– Došao sam ’91. godine u Beograd i od tada sam na Vračaru. To mi je bilo omiljeno mesto, ali poslednjih deset godina to nije više tako. To mesto postaje mentalno surovo za život. Tražim polako nešto u široj okolini Beograda, nešto što će mi biti utočište, da mogu da nađem svoj mir. Sad su nakon korone cene skočile, ali ćemo nešto naći. Kuća ili stan, bitan mi je mir – rekao je jednom prilikom za “Blic” Kubura.

Ovo je lepotica zbog koje je naš slavni glumac prevario ženu, mlađa je od njega 18 godina!

Čitajte Luftiku na Google vestima

201 Shares
201 Shares
Share via
Copy link