Lifestyle

Adel je zbunila sve svojom transformacijom, ali stručnjaci tvrde da to nije zbog dijete

Adel je zaprepastila pratioce na Instagramu svojom potpunom transformacijom. U prvom planu je činjenica da je izgubila oko 40 kilograma, ali mnogi primećuju još nešto.

Tako drastičan gubitak kilograma, logično, u stanju je da potpuno preobrazi osobu. Međutim, mnogo ljudi primetilo je da Adel izgleda kao potpuno drugačija osoba u licu, i to ne samo zbog gubitka kilograma. Nešto je drugačije, a niko ne može da odredi šta tačno, piše Blic žena.

Međutim, estetski hirurzi veruju da tačno znaju šta je u pitanju.

– Da je u pitanju samo mršavljenje, Adel bi izgledala potpuno drugačije – prevashodno, imala bi veliki višak kože, koji bi se pokazao i na licu – ukazuje dr Čik, estetski hirurg sa jedne klinike u Hempstedu.

– Činjenica da i dalje ima volumen u obrazima i definisanu vilicu jasno pokazuje da je koristila filere da bi sprečila gubitak tkiva na licu – kaže on.

Uz to, dr Lusi Glensi primećuje da Adel sada ima podignutije obrve i šire oči, što je jasan znak da se poslužila i botoksom.

Ni sam način mršavljenja Adel nije potpuno jasan – većina veruje da je podvezala želudac, ali Adel je 2015. godine rekla da “ne želi da ikada ima išta sa plastičnom hirurgijom”.

– Izgledaću zauvek ovako, pomirite se sa tim – rekla je za “Tajm” 2015. godine, pa mnogi misle i da je kilograme skinula izuzetno restriktivnom dijetom od svega 1000 kalorija dnevno.

– Činjenica je da zrači i izgleda zdravo, ali i da joj lice izgleda izvajano. To bi u slučaju ovako velikog gubitka kilograma bilo nemoguće bez estetske hirurgije, lice bi joj visilo – kaže dr Čik, dodajući da pretpostavlja i da je Adel koristila lasere da bi stimulisala proizvodnju kolagena i zategla kožu, posebno oko očiju, na vilici, vratu i rukama.

– Prirodno mršavljenje ne bi izgledalo tako. Vilica joj je jasno definisana, nema nijednu boru, koža joj ne visi. To je nemoguće – kaže i dr Lusi.

 

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


86 Shares
Share via
Copy link