Magazin

Aca Lukas: Bajaga je govno koje se fiksa heroinom, prebio bih ga kao mačku

aca-lukas-amidzic

Folk pevač Aca Lukas gostovao je u jednoj televizijskoj emisiji i tom prilikom na najvulgarniji način pričao o svom sukobu sa Momčilom Bajagićem Bajagom.

– Sada kad je bilo polufinale ‘Pesme za Evroviziju 22’, bez obzira što sam ja Aca Lukas i što sam ovog trenutka mnogo veći od Bajge, sedeli smo pre početka manifestacije u jednoj prostoriji, a on je u jednom momentu prošao pored mene. Mislio sam da me nije video, pa sam kao mlađi ustao i otišao da ga pozdravim. Rekao mi je: ‘Čujem da u svojim emisijama pevaš moje pesme, na Tviteru me prozivaju pevaš sa Vesićem moju pesmu. Znaš brate glupo je, ja tvoje pesme ne pevam’ – rekao je Lukas.

– To mi je rekao pred ljudima, malo je ponižavajuće… Da je drugo vreme i da nije takva emisija, udario bih mu takvu šamarčinu da bih ga resetovao sa druge strane jastuka, otpala bi mu ona ofarbana kosa. Toliko je bio bezobrazan i pokvaren – dodao je.

Lukas je rekao da su Bajagine reči za njega bile ponižavajuće i dodao da je muzičar „narkomansko go*no koje se fiksa heroinom“.

– Rekao sam mojima ‘postoji mogućnost da ga sada prebijem kao mačku, jer je pokušao da me ponizi’. Tek sam tad shvatio kakav je to gov*ar, posle 30 godina. I sad javno kažem, to je jedno obično narkomansko go*no, iako je rekao: ‘Kako meni Lukas može da kaže da sam narkoman’, pa Lukas može da ti kaže da si narkoman, jer se i dan danas fiksaš sa heroinom, a Aca Lukas je ceo život dok se drogirao uzimao kokain, a ti si jedna heroinska narkomančina koja treba da ide u Drajzerovu da se leči, a ne da se ponašaš tako. Ti si jedno obično đubre – rekao je Aca u pomenutoj emisiji, ali se tu nije zaustavio.

– Ne želim da se sretnem sa njim, jer bih ga ovog puta sigurno prebio i završio u zatvoru. Glupo je da bijem starog čoveka i još da mu otpadne ona farba jeftina što ima na glavi. Bajaga, ti si gov*o, ali obožavam tvoje pesme – ispričao je Lukas u emisiji „Kontrashow“.

Izvor: Nova.rs

Aca Lukas tužio žiri za pesmu Evrovizije, ali je pogrešio imena u prijavi

4.6K Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap