Lifestyle

5 sigurnih načina da zavedete svakog muškarca

Igra zavođenja bi trebalo da bude zanimljiva, ali često zna da stvara probleme i zadaje glavobolje. Kažu da se od neuzvraćene ljubavi lošije spava i gubi apetit, a kako ne biste došli u ovu situaciju, predlažemo vam 5 načina kako da zavedete svakog muškarca. Ne zaboravite da se vežbom dolazi do savršenstva.

Vodite računa o sebi

Muškarci vole da vide negovanu, urednu, sređenu devojku. To ne znači da u svakom trenutku treba da budete našminkane i lepo obučene. Čista kosa, nalakirani nokti, ispeglana košulja, maskara i lep osmeh – aduti su kojima retko koji muškarac odoleva.

Prirodno

Veštački nokti, ekstenzije u kosi, silikoni u usnama i grudima, nacrtane obrve, ima li kraja ovoj listi? Mnoge devojke u poslednje vreme okreću se veštačkim stvarima, i pokušavaju da izgledaju kao modeli sa naslovnica. Prirodan izgled ipak ne može ništa da zameni, i pravog muškarca će uvek privući prirodna devojka, a ne plastična barbika.

zene-zavodjenje-muskarci
Izvor: tipsonhowtogetadate

Ženstvenost

Oni vole da osvajaju. Dopustite im. Budite nespretne, dozolite da vam pomogne da otvorite flašu, da vam doda kaput i otvori vrata. Dženlmeni su možda vrsta koja izumire, ali i ženstvenih devojaka je sve manje.

Ljubaznost

Niko ne voli arogantne, samožive ljude. Nemojte biti grubi prema konobaru ako vam je doneo nes kafu umesto produžene s mlekom. Greške se dešavaju. Pokušajte da budete ljubazni i kulturni prema ljudima u vašoj okolini jer ovo puno govori o vašem karakteru.

Zenstvenost-zavodjenje-novisad

Samouverenost

Budite jasne u onome što želite. Pravite sopstvene planove. Pričajte mu o svojim ciljevima i ambicijama. Ako vam se dopada, recite mu, dajte mu do znanja. Nemojte glumiti ledenu kraljicu, to je odavno izašlo iz mode. Samouveren, jasan stav je postao pravi afrodizijak.

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

113 Shares
113 Shares
Share via
Copy link