muskarac-zena-prednosti
Izvor: www.returnofkings.com

Kome je lakše muškarcima ili ženama? Poželite li nekad da ste osoba drugog pola jer je njima mnogo bolje? Koje su to prednosti žena, i zbog čega muškarci često govore da je nama lakše, pokušali smo da istražimo. Evo do kakvih zaključaka smo došli.

Lakše se napiju

Kažu momci žene se lakše i brže napiju. Nekoliko tekila, 2 čaše vina i žene pijane. A njima treba gajba piva i nekoliko litara vina. Plus, i te tekile treba momci da plate. Dakle, ženama je lakše u izlasku.

mladi-alkohol-devojke
Izvor: wikimedia.org

Mogu da plaču

Ženama je dozvoljeno da iskazuju emocije, plaču, čak i na javnim mestima, mogu da kukaju do mile volje. A ako muškarci ovo rade, zna se već kakve nadimke dobijaju.

Prednost

Koliko puta ste čuli Prvo žene i deca? U katastrofama, prvo će njih da spasavaju. Takođe, imaju prednost kada se ulazi negde, dobijaju udobnija lepša mesta, i bio bi red da skinete jaknu iako ste se smrznuli, kako biste ugrejali devojku. Ovo sve naravno važi ako ste lepo vaspitani.

One su lepša polovina

Na svadbi kod prijatelja niko neće pohvaliti vašu frizuru, novu košulju i uredne nokte. Ne, ona je lepša polovina, i ka njoj su uprti svi pogledi.

pas-zena-centar-elegancija
Foto: Milenko Stanković

Šminka

Ako ženi iskoši bubuljica, tu je puder. Ako su joj obrve retke tu je olovka za obrve, ako su joj oči sitne, tu je alajner, ako su joj trepavice retke tu je maskara. I tako u nedogled. Momci jednostavno nemaju ove privilegije.

Pročitajte više zanimljivih tekstova

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here