Lifestyle

Nikada mi neće biti jasno kako lepi muškarci uvek završe sa ružnim ženama

Dok sam živa, moriće me ovo pitanje… Kako je moguće da lepi i zgodni muškarci naposletku ožene očigledno ružnije žene. Sa takvim parom sam se prvi put susrela pre nekoliko godina, kada sam zbog manje operacije završila u bolnici.

Ona sa kratkom plavom kosom, bela i pegasta, sa krivim zubima – bila je moja cimerka u bolnici.

Ne mogu da kažem da je bila zanimljiva, čak ni simpatična. Ali kada joj je došao u posetu muž, bila sam šokirana. Crn, visok i izuzetno zgodan muškarac je oženio ovu bezličnu ženu, piše portal Stil.

8 zemalja u kojima žive najružnije žene na svetu, 1. mesto će vas šokirati

Dok su stajali pred mnom, ona mu je nešto zvocala dok je on zaljubljeno gledao u nju. Pošto smo ostali godinama u kontaktu, saznala sam da ga je ona ostavila: udala se za bogatog čoveka koji joj je skidao zvezde sa neba.

Nasuprot ovoj priči je ona o mojoj zgodnoj drugarici Ani. Ona je visoka, vitka, prirodna brineta, koja je prešla tridesetu. Nema muškarca pored sebe. Iako je veoma zanimljiva, komunikativna i obrazovana ona ne može da nađe momka. Živi sama. Prilaze joj samo oni koji traže avanturu, ništa ozbiljno.

Sad mi objasnite: zašto nesimpatične devojke uvek pogode pravo u metu, dok lepotice izvise na kraju?

Možda je sve do muškaraca? Možda ne žele da ožene lepoticu zbog ljubomore, kompleksa? Veruju da ih bezlična žena nikad neće prevariti i ostaviti zbog drugog muškarca?

Ako želite da budete srećni, nemojte lepoticu učiniti ženom svog života

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

49 Shares
Share via
Copy link