Lifestyle

Nikada mi neće biti jasno kako lepi muškarci uvek završe sa ružnim ženama

Dok sam živa, moriće me ovo pitanje… Kako je moguće da lepi i zgodni muškarci naposletku ožene očigledno ružnije žene. Sa takvim parom sam se prvi put susrela pre nekoliko godina, kada sam zbog manje operacije završila u bolnici.

Ona sa kratkom plavom kosom, bela i pegasta, sa krivim zubima – bila je moja cimerka u bolnici.

Ne mogu da kažem da je bila zanimljiva, čak ni simpatična. Ali kada joj je došao u posetu muž, bila sam šokirana. Crn, visok i izuzetno zgodan muškarac je oženio ovu bezličnu ženu, piše portal Stil.

8 zemalja u kojima žive najružnije žene na svetu, 1. mesto će vas šokirati

Dok su stajali pred mnom, ona mu je nešto zvocala dok je on zaljubljeno gledao u nju. Pošto smo ostali godinama u kontaktu, saznala sam da ga je ona ostavila: udala se za bogatog čoveka koji joj je skidao zvezde sa neba.

Nasuprot ovoj priči je ona o mojoj zgodnoj drugarici Ani. Ona je visoka, vitka, prirodna brineta, koja je prešla tridesetu. Nema muškarca pored sebe. Iako je veoma zanimljiva, komunikativna i obrazovana ona ne može da nađe momka. Živi sama. Prilaze joj samo oni koji traže avanturu, ništa ozbiljno.

Sad mi objasnite: zašto nesimpatične devojke uvek pogode pravo u metu, dok lepotice izvise na kraju?

Možda je sve do muškaraca? Možda ne žele da ožene lepoticu zbog ljubomore, kompleksa? Veruju da ih bezlična žena nikad neće prevariti i ostaviti zbog drugog muškarca?

Ako želite da budete srećni, nemojte lepoticu učiniti ženom svog života

34 Shares
Share via
Copy link