Citati Lifestyle

Ne prilaze vam samo oženjeni, vi primećujete oženjene muškarce

Mihail Labkovski je ruski psiholog svetskog renomea. njegovi saveti su uvek konkretni i vrlo često lišeni subjektivnosti i emocija.

Mnogi njegove stavove smatraju oštrim i nepravednim, ali je najrealnije objašnjenje da oni prosto ne mogu da podnesu istinu. Labkovski se uvek trudi da realno pristupi problemu i da posavetuje ljude što konkretnije, piše portal Stil.

Na vajkanje jedne žene kako ne može da upozna „normalnog“ muškarca, te da joj prilaze samo oženjeni tipovi, Labkovski kaže:

„Verujte mi, ne prilaze vam samo oženjeni. Vi primećujete oženjene muškarce. Predpostavljam da ste upoznali muškarca i ispostavi se da je oženjen. Znate šta ćete mu reći?

„Volim te, čim ostaviš ženu – nazovi me! Nemoj da te dugo čekam!“

Od njega ćete potom čuti izgovore: žena mi je bolesna, dete mora na fakultet, sada nije zgodno vreme da ih ostavim i td.

I šta se dešava: vi čekate! Čekate i ćutite! E, to je vaš problem! A on kao i svaki drugi čovek hoće da ima obe: i ženu i ljubavnicu.

Svesno birate da čekate i da budete žrtva.

Nije vaš problem što vam prilaze oženjeni muškarci, problem je što vi pristajete da budete u vezi sa oženjenim muškarcem!“

13 surovih istina ruskog psihologa, koje slabi neće shvatiti

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

364 Shares
364 Shares
Share via
Copy link