Citati Lifestyle

Ne prilaze vam samo oženjeni, vi primećujete oženjene muškarce

Mihail Labkovski je ruski psiholog svetskog renomea. njegovi saveti su uvek konkretni i vrlo često lišeni subjektivnosti i emocija.

Mnogi njegove stavove smatraju oštrim i nepravednim, ali je najrealnije objašnjenje da oni prosto ne mogu da podnesu istinu. Labkovski se uvek trudi da realno pristupi problemu i da posavetuje ljude što konkretnije, piše portal Stil.

Na vajkanje jedne žene kako ne može da upozna “normalnog” muškarca, te da joj prilaze samo oženjeni tipovi, Labkovski kaže:

“Verujte mi, ne prilaze vam samo oženjeni. Vi primećujete oženjene muškarce. Predpostavljam da ste upoznali muškarca i ispostavi se da je oženjen. Znate šta ćete mu reći?

“Volim te, čim ostaviš ženu – nazovi me! Nemoj da te dugo čekam!”

Od njega ćete potom čuti izgovore: žena mi je bolesna, dete mora na fakultet, sada nije zgodno vreme da ih ostavim i td.

I šta se dešava: vi čekate! Čekate i ćutite! E, to je vaš problem! A on kao i svaki drugi čovek hoće da ima obe: i ženu i ljubavnicu.

Svesno birate da čekate i da budete žrtva.

Nije vaš problem što vam prilaze oženjeni muškarci, problem je što vi pristajete da budete u vezi sa oženjenim muškarcem!”

13 surovih istina ruskog psihologa, koje slabi neće shvatiti

Čitajte Luftiku na Google vestima

364 Shares
364 Shares
Share via
Copy link