Lifestyle

5 ideja za zimski manikir

Oslikavanje noktiju postalo je prava umetnost. Tu je nekoliko vrsta oblika, dužina, a o bojama i šarama da ne govorimo. Praznici nam uskoro stižu, a mnoge dame vole da sve bude savršeno, pa tako i nokti moraju da se slaže uz prazničnu atmosferu. Izdvojili smo za vas nekoliko ideja za manikir ove zime.

Crveno

Ako volite crvene nokte, dodajte im nekoliko zimskih detalja. Pahuljice, jelkice, ili šare u beloj boji osvežiće jednostavnu crvenu boju i dati vašem manikiru potpuno drugačiji izgled.

nokti-crveni-manikir
Izvor: aleksandrinavezikawordpress

Plavo

Apsolutni hit ove sezone su nokti plave boje. U kombinaciji sa belom i nekoliko šljokica, biće savršen spoj za zimu.

nokti-plavopinterest-manikir
Izvor: pinterest

Mat

Mat nokti su u poslednje vreme veoma popularni, a možda i najbolji izbor kod ovakve završnice jeste crna boja ili teget. Kako ne bi bilo monotono, na dva ili tri nokta nacrtajte šare, najbolje u krem boji koja odlično ide uz crnu.

nokti-mat-manikir
Izvor: meethebestyou

Francuski manikir

Volite klasiku? Upotpunite francuski manikir zimskim detaljima i imaćete potpuno drugačije nokte, a opet elegantne i jednostavne, za svaku priliku.

nokti-manikir-zima
Izvor: feminiyacom

Sivo

Još jedna boja koje je veoma aktuelna je siva. Odlično se kombinuje uz srebrne šljokice ili crne šare, pa vam je dozvoljeno da eksperimentišete i napravite svoju najbolju kombinaciju.

nokti-sivi-manikir
Izvor: britnails

Manikir trendovi u Novom Sadu

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

15 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap