petrovaradinska-tvrdjava-novi-sad
Milan Babić / Studio Pixel
Magazin Vesti Novi Sad

12 meseci i 12 razloga da posetite Novi Sad

Svaki period u godini lep je na svoj način. U Novom Sadu gotovo da nema dana kada nema zanimljivih dešavanja, a tokom cele godine uživamo u mnogobrojnim festivalima, koncertima, predstavama, izložbama, žurkama, predavanjima, i još mnogo čemu. Grad je lep i sam po sebi, pa je čak i sama jesen dovoljan razlog da prošetate Zmaj Jovinom ulicom. Ovo je Novi Sad kroz mesece.

Januar

U januaru naš grad posetite zbog prelepe praznične atmosfere. Malo koji grad se može pohvaliti novogodišnjom jelkom koju je prošle godine okitio lično Stiven Sigal, a centar grada prelep je gde god da se okrenete. Uživajte uz miris kuvanog vina, pečeno kestenje i kokice, a dok pahulje veju napravite najlepše zimske fotografije. Januar je mesec za najbliže, a u Novom Sadu biće vam toplo, ma koliki minus bio napolju.

stiven-sigal-novi-sad
Foto: Milenko Stanković©

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share