Kolumne

Dok Terzić drži Vučićeve slike na zidu, „najglasniji“ navijači u Evropi urlaju ćutnjom

zvezdan-terzic-vucic slika
Vučić i na ormariću, rame uz rame sa porodicom, foto: Nikola Tomić

Najbolji student u istoriji Pravnog fakulteta, najveći dobrotvor u regionu, anđeo čuvar Crvene Zvezde, najveći poznavalac fudbala i i osnivač moderne srpske države… Sve to i još mnogo više je Aleksandar Vučić za svoje poltrone i poslušnike koji ližu đonove onima od kojih imaju korist.

Kada ste skinuti sa poternice Interpola, umešani u raznorazne poslovne malverzacije u okviru sporta i fudbala, a nakon predsednikovanja u OFK Beogradu i FSS-u onda vam je potreban političar koji će vašu biografiju oprati i pritom vas unaprediti u najodgovornijeg čoveka jedne institucije kakva je Crvena Zvezda.

Naravno, radi se o Zvezdanu Terziću, čoveku kojem na licu piše – MUTNO. Tipovi poput njega decenijama otuđuju sportske klubove od naroda, a mafija je toliko zavladala u okviru sportskih institucija da su huliganske i kriminalne grupe preuzele primat u odnosu na najveće klupske legende i sportiste koji brane grbove na dresovima.

Terzić se penje na prvoligaškoj tabeli „Poltron turbo lige“ i iza sebe ostavlja do nedavno neprikosnovenog Nebojšu Stefanovića, Marka Đurića i Vojislava Šešelja.

Ispred njega, ali sa vidljivo manjom bodovnom razlikom i dalje su Aleksandar Vulin, Ana Brnabić, Siniša Mali, ali i Toma Mona koji je pre nekoliko meseci, jednoglasnom odlukom rukovodioca takmičenja Aleksandra Vučića ušao u odabrano društvo domaće turbo poltronske lige.

Zvezdan Terzić u svojoj kancelariji drži sliku Aleksandra Vučića i to jasno pokazuje kojoj se ikoni mole u Ljutice Bogdana. Navijačima Crvene Zvezde sve ovo apsolutno ne smeta, prave se mrtvi i ćute na sramotu u kojoj se valja njihov voljeni klub.

Simpatizeri i navijači postali su tapšači bez kritičke svesti, verujući da su Crvena Zvezda, Partizan ili Vojvodina i dalje sportski klubovi, a ne paravani za pranje ogromne količine prljavog novca.

Uostalom pogledajte i ovaj video, pa će vam biti jasno o kakvom profilu se radi.

Stranica u rečniku srpskog jezika, na kojoj se nalazi reč SRAMOTA, iscepana je divljački i sakrivena za dalju upotrebu u vaspitanju generacija koje stasavaju na ovim nakaznim društvenim vrednostima.

Dragan Džajić i ostale Zvezdine legende nemaju šta da traže u klubu Zvezdana Terzića. Uostalom, Crvena Zvezda je po njemu i dobila ime, zar ne?!

Svi smo mi Vučić, svi smo foliranti i izdajice svega što je vredno

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

186 Shares
186 Shares
Share via
Copy link