Magazin

Kako je mlada romska šampionka iz fizike izblamirala Zoricu Brunclik

Zorica Brunclik pokušala je da prati trendove na socijalnim mrežama i inicijativu da se spominju pozitivni primeri iz našeg društva koje nemamo priliku da viđamo u inače u medijima. Ona je iz najbolje namere napravila gaf koji je sada predmet podsmeha korisnika interneta.

Ona je na svom Instagram nalogu podelila post u kojem se apelovalo na medije da pišu o “mladoj Romkinji, Mii Jovanović”.

– Mia Jovanović iz romskog naselja u Kragujevcu, osvojila je prvo mesto na evropskom prvenstvu. Zašto nije jedna televizija to nije objavila”, pisalo je ispod slike Mije, ali ne Jovanović nego Kalife.

Podsećanja radi, Mia Kalifa je Libanka, koja je svetsku slavu stekla u svetu filmografije za odrasle, gde je provela samo nekoliko meseci, nakon čega se povukla.

Naravno, to naša popularna pevačica nije znala te je nasela kako na propratni tekst, tako i na fotografiju Kalife.

Korisnici su uz nevericu komentarisali kako Zorule zna samo za Kemiša, te i kako ona verovatno nije upoznata sa opusom delanja Kalife iz prošlosti.

Ovakve stvari nisu retkost, te su na šalu tviteraša nasedali i drugi, jer, iako živimo u digitalnom dobu, ne gledaju svi profesionalne filmove za odrasle, te je tako u nekoliko navrata Srbin postajao i Džoni Sins, jedan od najzvučnijih i najpoznatijih muških glumaca u svetu kinematografije za odrasle.

Za razliku od Kalife koju povezuju sa uspesima u gimnaziji i brigom o bolesnoj porodici, njega uglavnom predstavljaju kao posvećenog doktora, dobrog studenta ili samohranog oca koji požrtvovano vodi računa o svojoj deci.

Sve te tvrdnje su lažne i deo su takozvanih internet trolova.

Upravo zbog te rečitosti i trke ko će da napiše tužniju, a samim tim, i viralniju priču, osobe koje ne provode dosta vremena na društvenim mrežama, često poveruju u ovakve objave, te postanu žrtva “savršene” obmane. Baš poput Zorice Brunclik, piše Blic.

Kad bot pukne i da otkaz: Ja sam za vas i gladna i žedna lagala ovaj narod, dosta je više

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

616 Shares
616 Shares
Share via
Copy link