Lifestyle Magazin

Uzor srpskih tinejdžerki o tome kako je od 16-e rade samo moćni muškarci

zorana
Foto: Printskrin/Instagram/Zorannah

Blogerka i influenserka Zorana Jovanović Zorannah je ponovo komentarisala muško-ženske odnose, ovaj put na televiziji Hajp. Na pitanje voditelja sa kojim tipom muškarca bi pre bila u vezi, objasnila je da je još sa 16 znala šta je „radi“.

– Da li bi pre bila sa muškarcem koji je materijalno nestabilan za neke tvoje kriterijume, ali da te čuva kao malo vode na dlanu ili sa muškarcem koji ispunjava sve što se tiče ponašanja, ali da nije bogat – upitao je voditelj, a Zorannah je odgovorila:

– Odgovor je vrlo jednostavan – ni sa jednim ni sa drugim, zato što mene muškarac mora da radi, da bih ja bila sa njim, a da bi me radio mora da bude uspešan i moćan i mora da dobro izgleda. A onda sve ostalo, pa i da me drži kao malo vode na dlanu. Ako me on ne radi na sve moguće načine i ako ja nisam luda, mene to ne drži. Ja sam onda ili otišla sa nekim drugim ili sam otišla za nekim drugim. Mene muško mora da radi, imam neku tu svoju listu od 16. godine, kako taj neko mora da izgleda i šta sve mora da ima.

– Ja svog života neću da se odreknem, a da izdržavam nekog, to mi je užas. Žena da izdržava muškarca, malo mi je… štagod… Da se odreknem svojih putovanja i stvari neću, hoću da neko ide sa mnom levo-desno, gde god mi se ide – završila je ona.

Na tviteru su je dočekali različiti komentari.

„Opet se ova javlja da priča o muškarima!“, „Tipična sponzoruša!“, „Nju može da radi samo neko sa parama, katastrofa!“, „Ženo, pokrij se tim velikim ustima i ne progovaraj“, bili su neki od komentara.

Zorannah je već imala slične zanimljive izjave na temu muškaraca.

– Nikada ne bih mogla da budem sa muškarcem koji manje zarađuje od mene. Takav ne bi mogao da me privuče. Meni treba neko ko je siguran u sebe, ko može da priušti sve ono što mogu i ja sebi. Da ne nailazimo na problem te vrste – rekla je ona pre nekoliko godina za domaće medije, a na meti javnih osuda i kritika, našla se i posle izjave da su muškarci bitniji od žena.

Šta će se biti sa devojčicama koje slušaju kako Zorannah opisuje ubrizgavanje 600 kubika u grudi?

Luftika

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Pa evo ti ga Palma, moćan, pun para, a voli da putuje, pošto već pričaš deci sta te je radilo sa 16god. Mislim, skloni nam ga iz javnog prostora i poštedi decu, kada već voliš moćne pustolove 😕

  • teska pornicarka cije savete niko ne treba da slusa… dosadasnjo citav uspeh je promena mase partnera u zivotu i krpica … nema nista iza sebe i prepuna kompleksa… jak recept za uspesan zivot iz licnog neuspeha

416 Shares
416 Shares
Share via
Copy link