Magazin

Novosađanin Zoran Zivlak posle 4 meseca na biciklu stigao do Katara da bodri Srbiju (VIDEO)

zivlak-tadic
Foto: Printscreen

Novosađanin Zoran Zivlak napravio je podvig vredan divljenja. On je na svom biciklu posle četiri meseca stigao u Katar da gleda prvi meč naše reprezentacije koja od 20:00 časova igra sa Brazilom. I to mu nije prvi put

Na svom biciklu Kapriolu putovao je prethodno u Rusiju, ali i na Olimpijske igre u Japan, gde mu se nije dalo da uživa usled pandemije korona virusa.

Put Katara krenuo je preko Bugarske, Gruzije, Jermenije, Irana, Emirata i Saudijske Arabije, a za to mu je trebalo više od četiri meseca na putu.

Dočekala ga je delegacija FSS.

– Hvala na dočeku. Kada ja dođem, mi pobeđujemo. Nadam se i sada. Nešto duže od četiri meseca trajalo je putovanje. Bilo je za dušu, pa se malo oteglo. Kriznih trenutaka bilo je svakodnevno, ali kada dođete na cilj, prvenstvo je vaše. Najlepše je bilo kroz Iran, pun sam utisaka, rekao je Zoran i potom otkrio šta nosi sa sobom na put:

– Čergarski je to život. Zahteva puno, sa malo toga možete da preživite, svi smo konformisti, pa dočekamo nekada i hotel. Najosnovnije ponesem, šator, odeću za tople i hladnije uslove.

Nakon uspešno pređenog puta, dočekao ga je Dušan Tadić sa kojim je razmenio utiske o putovanju, a kapitenu „orlova“ poklonio je suvenir, a ovaj mu se odužio potpisanom majicom.

Neka Zoran bude talija Srbiji protiv Brazila, a vi pogledajte kako je sve to izgledalo:

Zanimljivosti o Brazilu: 10 činjenica o prvom protivniku Srbije na SP koje niste učili u školi

222 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap