hronika Srbija

Zoran sakrio nož u lavor, čučnuo u hodnik zgrade i iz zasede izbo bivšu ženu na smrt

noz

Zločin koji se juče (26.avgust) dogodio u Aranđelovcu samo je jedan u nizu koji dokazuje da zabranu prilaska možemo okačiti „mačku o rep“.

Zoran M. (61) koji je izbo svoju suprugu Draganu M. (55) u hodniku stambene u Aranđelovcu, sakrio se i vrebao je satima, kažu komšije.

On je svoju bivšu ženu ubio kuhinjskim nožem, pa je neuspešno pokušao da presudi i sebi.

– Videli smo ga juče nekoliko sati pre zločina, nosio je veš u lavoru, a pethodno ni sa kim nije progovarao. Navodno je išao da pere veš, ali je nož sakrio u lavoru. Proučio je dobro vreme kada malo ljudi ima u zgradi i kada niko ne sedi ispred – objašnjavaju komšije za Kurir i dodaju:

– Verujemo da se on sve vreme krio u hodniku. Čučnuo je u ćošak i čekao je da se pojavi, a kad je naišla zaskočio je i izbo. Dragana je stigla samo da vikne imena dece, a onda je preminula. Kada smo istrčali videli smo je mrtvu u lokvi krvi na ulazu u stan.

Patrola policije pronašla je Zorana M. na oko stotinak metara od zgrade, a po vratu i grudima imao je rane za koje je utvrđeno da ih je naneo sam sebi skalpelom, dok je nesrećnu ženu izbo kuhinjskim nožem.

Bračni par, prema tvrdnjama komšija, nije živeo zajedno i Zoran je imao zabranu prilaska.

Što me biješ kad te volim? Mislite o tome dok okrećete glavu na pogrešnu stranu

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link