Horoskop

Sa njima je brak hod po tankom ledu: Ovih 5 znakova najlakše se razvode

razvod
Foto: detinjarije.com

Ako ste rođeni u jednom od ovih 5 horoskopskih znakova, dobro razmislite pre nego se odlučite za brak jer imate veće šanse za razvod od ostalih znakova zodijaka.

Blizanci

Prevrtljivi Blizanci jednog dana žele jedno, a drugog nešto sasvim drugo, pa su s razlogom dospeli na ovu listu jer se s njima nikad ne zna. Takođe, skloni su idealizovanju svojih partnera pa se lako mogu razočarati u njih, piše Alo.

Vodolija

Vole svoju nezavisnost i najbolje se osećaju kada su sami – najusamljeniji znak zodijaka. Ako se osete sputano u vezi ili braku, velike su šanse da će prekinuti ili zatražiti razvod jer im je sloboda na prvom mestu.

Jarac

Za razliku od Blizanaca i Vodolija, Jarčevi obično nisu ti koji traže razvod, već to najčešće žele njihovi bračni partneri. Naime, osobe rođene u ovom znaku trude se da impresioniraju svoje partnere dok ne dobiju šta žele, a to je najčešće brak i tada prestanu da se trude.

Strelac

Strelci obožavaju flert i ne mogu da se uzdrže od njega čak i kada su u braku, što se njihovim bračnim partnerima, naravno, nimalo ne sviđa pa im nakon nekog vremena ne gine razvod. Retki su oni koji mogu da izdrže u braku s tipičnim predstavnicima ovog znaka.

Škorpija

Baš poput Strelaca, Škorpioni ne propuštaju priliku za flert, a skloni su i varanju svojih partnera. Uz to, vrlo su ljubomorni i posesivni u braku ili vezi, što retki mogu da trpe dugo.

Kako se Zodijaci ponašaju kada pronađu onu pravu osobu i kada se prepuste emocijama

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

879 Shares
879 Shares
Share via
Copy link