Magazin Novi Sad

Zmija ušla Novosađanki u automobil, pa se sakrila pred budnim okom kamere (VIDEO)

zmija NS
Printscreen Collage

Za razliku od naših predaka koji su mahom navikli da tokom života nebrojano puta imaju blizak susret sa zmijama, vukovima i medvedima, današnje generacije naviknute su na gradske sredine u kojima su divlje životinje uglavnom unesrećene boravkom u zoološkim vrtovima.

Ipak, da postoje izuzeci ponovo se dokazuje na osnovu video snimka koji je na internet postavila jedna Novosađanka. Ona je na vratima svog automobila videla ni manje ni više nego zmiju nakon čega se obratila internet zajednici za pomoć.

“Ušla mi je zmija u auto. Zna li neko o kojoj zmiji se radi? Komšije videle i snimile, nisam bila prisutna. Pola sata smo pretresali auto, nismo je našli. Kažu da ima oko 50-60 cm. Molim za pomoć”, napisala je ona na Tviteru.

U komentarima su se ljudi javljali pokušavajući da udele koristan savet, a neki su navodno prepoznali i o kojoj se vrsti radi.

Čini se da je reč o rečnoj zmiji ribarici, koja nije otrovna, ali svakako može izazvati paniku ukoliko je primetite u toku vožnje u svom automobilu.

Srećom to se u ovom slučaju nije dogodilo.

Među komentarima se našao i savet da zagreje mleko i postavi ga ispod automobila jer taj miris navodno privlači zmije.

Zmija se u nekom momentu sakrila jer je vlasnica automobila zajedno sa komšijom nije pronašla, a pretpostavlja se da je uspela da se sakrije u nekoj od mnogobrojnih šupljina na automobilu.

Zmija se zaigrala sa vlasnicom, pa se zaglavila u njenom uvetu

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

55 Shares
Share via
Copy link