Magazin

Zločin koji je potresao Nemačku: Mladić iz Srbije sa 50 uboda nožem ubio devojku

Obdukcija je utvrdila da je mladić (24), poreklom iz Srbije, zverski sa 50 uboda nožem izbo svoju bivšu devojku Violetu R. (38), koja je u ponedeljak pronađena mrtva u iznajmljenom stanu u Hagenu.

On je pre zločina boravio u zatvoru zbog sumnje da je učestvovao u trgovini ljudima, a nalazi se i na međunarodnoj poternici, te bi trebalo da bude izručen Srbiji, prenose portal Nova.rs. pisanje nemačkih medija.

Podsetimo, Violetino telo pronađeno je nedelju dana nakon smrti 15. juna u iznajmljenom stanu u Hagenu, gde je je boravila sa svojom ćerkom (3).

Policija je slučajno saznala za zločin jer je došla da uhapsi Srbina, za kojim je bila raspisana poternica.

– Obdukcija je utvrdila da je Violeta iskasapljena. Pretpostavlja se da je Violetin bivši partner kobnog dana došao kod nje i njene ćerke u stan, gde je povremeno dolazio. Sumnja se da su se bivši partneri prvo žučno posvađali, nakon čega ju je on pretukao. Imala je povrede i modrice po celom telu – navode nemački mediji i dodaju:

– Uhapšeni je zatim uzeo nož i izbo Violetu čak 50 puta. Nasumično ju je ubadao po telu, dok je ona jaukala i molila za pomoć. Stan je bio jeziv – prepun krvi.

Violetina ćerka je bila u stanu, ali se zasad još uvek ne zna da li je ona očevidac stravičnog zločina. Nakon ubistva on je devojčicu oteo i odveo u stan u kome su pronađeni.

Prema pisanju nemačkih medija, uhapšeni je traženi zločinac. Srpski državljanin je samo pet nedelja pre zločina izašao iz zatvora i policija ga je opet tražila.

Naime, on je u zatvoru bio jer je osumnjičen zbog trgovine ljudima. Nepoznato je zasad da li je u pitanju prostitucija.

Za nju su pacijenti bili deo porodice: Ko je bila doktorka koja je izvršila samoubistvo?

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

15 Shares
Share via
Copy link