Magazin Srbija

Zlatibor, naš Davos: Malo pivo platićete 650, jaje na oko 480, a jogurt 170 dinara (FOTO)

Jedan korisnik Tvitera okačio je u nedelju (3. januar) račun iz jednog kafića na Zlatiboru, a njegova fotografija postala je viralna na društvenim mrežama.

Kako se može videti na računu, koji je okačio korisnik @mmavazi, pivo 0,25 košta čak 650 dinara, dok je za koka-kolu i biter lemon, takođe od 0,25 litara, potrebno izdvojiti “samo” 480 dinara. Ukupni račun za ova tri napitka bio je 1.610 dinara, na šta treba dodati i bakšiš.

Isti korisnik je kasnije uslikao još jedan račun sa Zlatibora, na kojem su cene bile pristupačnije, poručujući kako ima i “pristojnih”.

zlatibor cenovnik

Račun iz kafića na Zlatiboru, koji je ovih dana prepun turista, izazvao je brojne komentare, neki su bili šaljivi, dok su drugi smatrali ovakve cene krađom.

“Za pivo nula-dvajs-pet i treba naplatiti duplo. Zaslužio si, znaš zašto…”, napisao je jedan korisnik Tvitera, a preneo 021.

“Mi u Sloveniji već godinama noćimo sa doručkom 18 evra, i uz ski pas za sve skijaške centre, uključujući i pogranične u Italiji i Austriji. Mislim da me Kop neće videti nikada više. Zlatibor, naš Davos”, dodaje drugi.

7 dana na Zlatiboru platićete koliko i 7 dana na Maldivima, uključujući i avio kartu

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
190 Shares
190 Shares
Share via
Copy link