Magazin

Ibrahimović u kući drži samo jednu sliku na zidu: “Moramo znati odakle hrana dolazi”

zlatan-ibrahimovic

Fudbalski superstar Zlatan Ibrahimović objasnio je zašto u svom domu ne drži vlastite fotografije. Umesto toga na zidu drži samo jednu simboličnu sliku kao podsetnik sinovima Maksimilianu i Vinsentu.

– Nemam svoje fotografije na zidovima, ali to je moja ideja. U porodici moramo pamtiti odakle sva hrana dolazi, a to je od mojih stopala. To je podsetnik za sve njih da svaki put kada uđu u moju teretanu vide ta stopala – rekao je bivši fudbaler tokom intervjua s Pirsom Morganom.

– Sve što sam rekao je važno da bismo znali odakle je sve došlo i zašto smo tu gde smo danas. Nema mojih slika, rekla mi je Helena da me je gledala dovoljno. A to je važno i za moju decu, važno je da me vide kao oca, a ne kao profesionalnog igrača Ibrahimovića. Ne bi trebalo da odrastaju u mojoj senki, jer su važniji od mene i nikad neće doći u situaciju kada će se osećati drugim ili trećim. Oni su prvi – zaključio je.

Inače, nakon što je najavio da odlazi u penziju, Ibrahimović je na Instagramu objavio fotku svojih stopala koja je prikupila više od dva miliona lajkova.

Zlatan Ibrahimović zabranio deci društvene mreže: “Imam odgovornost da ih izvedem na pravi put”

Izvor: Index

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link