Magazin

Zlatan Ibrahimović zabranio deci društvene mreže: „Imam odgovornost da ih izvedem na pravi put“

ibrahimovic
Foto: Instagram/ibrahimoviczlatan

Bio je Zlatan Ibrahimović pravi majstor na terenu, umeo je da povremeno da i poneku kontroverznu izjavu, a sada je u centru pažnje zbog jedne odluke vezane za svoju decu. Naime, jedna stvar je apsolutno zabranjena za mališane bivšeg švedskog reprezentativca.

Nekadašnji fudbaler Milana, Mančester junajteda, PSŽ-a, Intera i Juventusa rešio je da njegova deca u svakom momentu imaju sve, osim jednog, a to je pristup društvenim mrežama!

Naime, on je istakao u jednoj izjavi da na taj način želi da zaštiti svoju decu od svega što se dešava na internetu.

– Volim svoju decu kao ništa na svetu. Za mene će uvek biti na prvom mestu. Voleti ih znači zaštiti ih. Nije im dopušteno da koriste ​​društvene mreže jer ne želim da ih povrede loše stvari koje bi mogli da pročitaju o meni. Na mom Instagramu nema ni jedne fotografije moje dece i moje porodice – otkrio je Zlatan.

Pojasnio je da to može samo negativno da utiče na njih i nikako pozitivno.

– Hoće li ta deca, kad odrastu, biti srećna što su tako izložena? Šta roditelji znaju? Moja deca će sama da odluče kada budu u stanju da shvate neistinu koja postoji u svetu društvenih mreža. Sada ne mogu da znaju, jer za njih ne postoje društvene mreže. Ne radi se o držanju ispod staklenog zvona, ja imam odgovornost da ih izvedem na pravi put, a oni će da ga nastave kako žele, čim budu mogli da hodaju sami – poručio je Ibra.

Otac Zlatana Ibrahimovića pevač je narodne muzike, alkohol ga koštao braka, a sinov uspeh izvukao iz ponora

Izvor: Telegraf.rs

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link