Magazin Poznati

Od milionerke do beskućnice: Kako je muž uništio ženu koja je bila sinonim za lepotu

nastasija urbano 1
Foto: Pinterest

Evropska manekenka Nastasija Urbano nekoliko puta krasila je naslovnice “Vogue-a”, ali i drugih prestižnih modnih magazina, a brojni angažmani otvorili su joj vrata i za uspeh u Americi.

Živela je i u raskoši, ali i na rubu egzistencije, piše Wanted.

– Radila sam za sve časopise, svi su me voleli. Zaradila sam milion dolara za godinu dana, a radila sam samo 20 dana godišnje, i to se ponavljalo tri ili četiri godine. Imala sam sve, živela sam kao kraljica, ispričala je nekadašnja manekenka za španski El Periodico.

Od uspešne manekenke do beskućnice

Popularnost je prošla, a ubrzo i njeno bogatstvo, te je danas praktično beskućnica, a boravi u Barseloni.

Ona je otkrila da ju je uništilo poznantsvo sa muškarcem koji joj je kasnije postao i suprug, a koji ju je “iscedio” do zadnjeg dinara i onda samo otišao. Danas ističe da su njihova deca jedino dobro što je u tom braku dobila.

nastasija urbano
Foto: Printscreen

– Finansirala sam naš životni stil, a on me je ostavio samo s odećom na sebi. Sve je plaćao mojim novcem. Samo dva dana nakon što sam ga upoznala, hteo je da kupim BMW, a ja sam mu, glupača, potpisala ček. Bila sam zaljubljena, ispričala je Nastasija.

Bivši muž ju je slomio

Kako kaže, bivši suprug ju je do te mere razočarao, da se potpuno slomila i obolela od depresije, a potom je počelo njeno mučenje. Otkrila je i da ju je nekoliko stanodavaca izbacilo iz stana, s obzirom na to da nije mogla da plati stanarinu nijednom. Danas je osuđena da luta od jednog do drugog prijatelja kako bi joj ustupili trosed bar na jednu noć. Kada ne želi nikom da smeta, noć provodi u kućicama za banke.

– Želim da me deca vide u drugačijem svetlu. Želim da se oporavim kao osoba, želim da budu ponosni na mene, istakla je bivša manekenla.

Inače, Nastasija je karijeru započela u Barseloni, a radila je za brojne luksuzne brendove poput Revlona i Yves Saint Laurent. Družila se sa slavnim facama kao što su Džek Nikolson, Roman Polanski i Endi Vorhol, a bila je i jedna od zvanica na venčanju Madone i Šon Pena.

Kada su procurile vesti o trenutnoj situaciji nekada poznate Nastasije, grupa bivših kolega i poznanika odlučila je da učine koliko je u njihovoj moći da joj pomognu da ponovo stane na noge.

– Niko ne bi pomislio da je ovo moguće. Nas su tretirali kao princeze, ali nju kao boginju. Nije ovo zaslužila. Pomoći ćemo joj čim budemo razgovarali sa njom i saznali šta joj je potrebno, kazala je bivša manekenka Rut Šuler koja je Nastasiju zapamtila kao otvorenu, velikodušnu osobu.

Oglasio se i njen nekadašnji kolega Hernando Herera koji je uveren da ona i dalje ima šta da da svetu mode.

– Tražim fotografe i agencije kako bi ponovo mogla da radi i normalno živi. Žao mi je što pre nisam znao kako stoje stvari, istakao je on. Nastasija je u međuvremenu radila nekoliko snimanja, a nakon što su svetski mediji bili preplavljeni njenom tužnom pričom, ćerka joj je umnogome pomogla da stane na svoje noge.

Izvor: Wanted

Jedna od najlepših ikada gazi 53 leta, žene odlepile za njenim ‘bjuti’ trikovima (FOTO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
29 Shares
Share via
Copy link