Poznati Vesti

Legendarna manekenka postala majka u 53. godini: “Nikada nije kasno”

naomi kembel

Legendarna manekenka Naomi Kembel postala je ponosna majka dečaka. Slavni supermodel objavila je srećnu vest na svom Instagram profilu i izjavila kako nikada nije kasno da se postane majka.

Naomi Kembel koja ima 53 godine i na svom Instagramu je objavila vest koja je odmah privukla veliku pažnju njenih prijatelja i fanova.

Fotografija kojom je Naomi objavila da je postala majka malenog dečaka može se videti kako Naomi ljulja dečaka dok ga njena dvogodišnja ćerka drži za ruku.

– Moje maleno, znaj da si voljen preko svake mere i okružen ljubavlju od trenutka kada si nas počastio svojom prisutnošću. Pravi dar od Boga, blagosloven! Dobrodošao dečače. Nikada nije kasno da se postane majka – napisala je Naomi u svojoj objavi.

Ova Naomina objava koja je mnogima bila veliko iznenađenje dolazi nakon što je dobila svoje prvo dete, ćerku, u 2021. godini.

Naomi je zaprepastila obožavatelje objavom rođenja deteta, samo nekoliko nedelja nakon što se pojavila na pisti na njujorškoj nedelji mode bez vidljivog trudničkog stomaka.

Izvor: Stil

„Imam sedmoro dece, ne kupaju se svaki dan, jedu rukama, a od 19.30 časova im nisam dostupna“

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link