Magazin Poznati

Žex Mitrović boksuje s novogodišnjim lampicama: „Sve je veća šansa da poludim skroz“ (VIDEO)

zeks

Prvi čovek Tv „Pink”, Željko Mitrović, objavio je na društvenim mrežama uvrnut video snimak. Objava je, kao i mnogi drugi zapisi ovog nesvakidašnjeg autora, za kratko vreme postala viralna i zaradila hiljade različitih komentara.

Naime, Mitrovića u klipu vidimo u provodu u jednom restoranu. Na stolu su stajali tanjiri u kojima je bila hrana, a on je vodio računa da u iste ne stane.

Željko je demonstrirao svoje umeće boksovanja udarajući u lampice koje su visile sa plafona, a detalje je podelio na Instagramu.

– Ako uskoro ne prestanu ove novogodišnje proslave, sve je veća šansa da poludim skroz! Sad već bijem bitku sa plafonima, što nije dobro – napisao je u svom sumanutom stilu Mitrović.

– “Željko, ne biješ bitku sa plafonima, samo si se suviše približio na čudan način! Uživaj ti u novogodišnjim proslavama, a ludost je ludost”, “Zanimljivo je da je i plafon pink, tako da je u redu da isprobavaš svoje. Šalu na stranu, neviđen si kralj, ovako brzi koordinisani udarci se retko viđaju”, “Ma daj, samo napred! Ko radi mnogo, mora malo i da partija” – glasili su samo neki od komentara.

“Ponekad si jednostavno umoran, osećaš slabost.
A kad osećaš slabost, imaš osećaj da želiš da jednostavno odustaneš.
Ali moraš se preispitati, probati da nađeš tu unutrašnju snagu.
I prosto izvučeš to sr*nje iz sebe
I imati motivaciju da ne odustaneš, i da ne budeš onaj koji odustaje,
Bez obzira koliko želeo da se prosto stuštiš dole i srušiš.” – glasi tekst pesme koji prati ovaj snimak, i dosta dobro dočarava Željkovo stanje svesti.

Tragičan kraj porodice „ljubavnice“ Željka Mitrovića, Ivana pronađena mrtva u Hajatu, majka u smrskanom „pežou“

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link