Magazin

Žene fudbalera haraju po Kataru, razuzdane bahanalije na privatnim žurkama uz tonu alkohola

hhhh
Instagram Collage

Sudeći prema pisanju medija, te tračarenju po društvenim mrežama, žene fudbalera su ovoga puta umešale svoja umeća u loše rezultate Srbije na planetarnom fudbalskom turniru. Čini se, ipak, da ovu muku nemaju samo naši navijači, već se umnogome govori o ponašanju lepših polovina i drugih selekcija.

Uoči okršaja između Engleske i Velsa na Svetskom prvenstvu u Kataru, žene fudbalera Velsa ludo su se zabavljale na privatnoj žurci u Dubaiju, a fotografije su se ubrzo pojavile i na Instagramu.

Na jednoj fotografiji vidi se kako verenica golmana Krisa Mefama, Džodi Frensis, i partnerka Itana Ampadua, Sara Sa, nižu jedno za drugim pićem u objektu koji izgleda kao klub na plaži.

Devojke su se navodno okupile kako bi zajedno ručale, no ručak se brzo pretvorio u razuzdanu zabavu.

Ema, verenica velškog veznjaka Meta Smita, snimala se s čašom u ruci te je pozirala sa Džodi i Nikol Hegan, koju povezuju sa bekom Nikom Vilijamsom. Ema je takođe snimila selfi u ogledalu obučena u tamni bikini, prenosi Index.hr.

1
Instagram

Na drugim fotografijama i snimcima vide se devojke koje piju votku iz flaše, pokušavajući da naprave stoj na rukama i plešući u bikinijima oko stola prepunog hranom.

Ovakva „podrška“ igračima Velsa nije pomogla, jer su ispali sa Svetskog prvenstva izgubivši od Velsa rezultatom 3:0.

Srpske vs brazilske žene fudbalera: Lepotice zbog kojih će biti vrelije na tribinama nego na terenu u Kataru

20 Shares
Share via
Copy link