Magazin Poznati

Najbolji fudbaler Maroka ljubi 12 godina stariju glumicu i jednu od najlepših žena na svetu

hakimi hiba
Foto: Printscreen

Ovogodišnje svetsko prvenstvo u fudbalu pokazalo je da je neretko na tribinama zanimljivije nego na terenu. Kamere u Kataru nisu bile usmerene samo na igru, već i na pripadnice lepšeg pola pa smo, od početka prvenstva, stiče se utisak, češće čitali o dostignućima fudbalera na polju privatnog života nego o njihovim uspesima na terenu.

Najbolji fudbaler Maroka, Ašraf Hakimi, pored svog fudbalskog umeća često je bio u centru pažnje zbog svog braka sa 12 godina starijom glumicom Hibom Abouk, sa kojom ima dvoje dece, piše Stil.

Hiba najviše glumi u serijama, a posebno je poznata u Španiji i za nju često kažu da je jedna od najlepših žena na svetu.

Inače rođeni Madriđanin, Hakimi je odabrao da igra za Maroko, a to se ispostavilo kao pravi potez. Tamo je već sada jedna od najvećih zvezda, a njegova reprezentacija plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva u Kataru.

Ašraf je igrao dve sjajne sezone za “milionere” kao pozajmljen igrač Real Madrida, a sem na terenu – odlično mu ide i van njega. Pre dve godine je bio na meti Arsenala i Čelzija, koji su za njega nudili neverovatnih 50 miliona funti.

Isto tako, Hiba je rođena u Madridu, ali vuče korene sa severa Afrike, odnosno iz Tunisa i Libije.

Hiba je jedna od retkih umetnica koje su visoko obrazovane. Diplomirala je arapsku filologiju, govori tečno italijanski, engleski i francuski.

Ona i Hakimi su u vezi od 2018. godine, a razlika u godinama im, sudeći prema iskričavim osmesima na njihovim privatnim fotografijama, ne predstavlja prepreku.

Izvor: Stil

Prava mis Mundijala u Kataru je misteriozna Iranka i zbog fudbala bi mogla na robiju

Čitajte Luftiku na Google vestima

72 Shares
Share via
Copy link